Primer pla de Fidel Albiac

El cosí de Rociíto deixa en xoc Fidel Albiac: podrien anar a la presó

Fidel Albiac només vol que es faci justícia

Fidel Albiac s'ha quedat sense paraules en conèixer l'últim problema en el qual el cosí polític de la seva dona s'ha vist embolicat.

Un cop passat l'aniversari de la mort de Rocío Jurado i amb el seu museu a punt d'obrir les seves portes, no hi ha ni un dia que no es parli d'aquest mediàtic clan.

I és que les seves disputes públiques i problemes familiars han esdevingut el nostre dia a dia. Però el que menys s'esperava Fidel Albiac era que el marit de Chayo Mohedano es veiés esquitxat per una de les trames criminals més famoses de l'actualitat.

Primer pla de Fidel Albiac
Fidel Albiac s'ha quedat sense paraules en assabentar-se del problema | GTRES

Ara, Andrés Fernández ha deixat enrere el discret segon pla per col·laborar en el judici de l'Operació Deluxe. Aquest dilluns, 13 de juny, el cosí de Rociíto i la seva dona van acudir als jutjats de Plaza Castilla (Madrid) per declarar contra aquesta trama d'espionatge il·legal.

El gendre de Rosa Benito s'ha tornat a veure les cares amb els responsables de Sálvame i els directors de La fábrica de la tele amb la intenció que es faci justícia.

Però uns dies abans de prestar declaració davant del jutge, Fidel Albiac va tenir l'oportunitat de conèixer tots els detalls de l'infern pel qual, tant ell com Chayo, han hagut de passar.

Fidel Albiac no sabia res del que estava passant

Fidel Albiac està molt content que, per fi, Andrés Fernández hagi fet el pas de comptar tots els detalls de la seva vinculació a l'Operació Deluxe.

A través del canal de YouTube de Javi Oliveira, el marit de Chayo Mohedano s'ha volgut pronunciar sobre el tema. I és que, abans que tot saltés pels aires, tant ell com la cantant ja van denunciar les irregularitats que s'havien dut a terme des de Sálvame.

Andrés Fernandez, el marit de Chayo Mohedano
Andrés Fernández parla de l'Operació Deluxe | GTRES

«L'Operació Deluxe arriba perquè aquesta gent ha continuat fent el que jo vaig denunciar al seu dia. Se sentien impunes», va assegurar el familiar de Rocío Carrasco.

Andrés Fernández va ser una de les primeres persones que va plantar cara a aquesta productora. El novembre del 2019, aquest home ja va interposar una denúncia contra David Valldeperas i Raúl Prieto per mostrar al seu programa una imatge de la seva fitxa policial.

Ara, el cosí polític de Fidel Albiac està molt segur que de la justícia fallarà a favor seu. «Soc positiu, vull transmetre un missatge de positivitat. Per fi, després de tants anys, arriba aquest judici. La Justícia és lenta, però arriba».

L'únic que vol Andrés és que tots els responsables de l'Operació Deluxe «acabin a la presó, que és on han d'estar aquest tipus de persones».

Fidel Albiac llegeix el missatge de la seva cosina

Per la seva banda, Chayo Mohedano també s'ha volgut pronunciar sobre això. Aquest dimecres, 8 de juny, Fidel Albiac ha pogut llegir el missatge dur que l'artista ha compartit a través de les xarxes socials.

«Volem justícia perquè ningú torni a patir el que nosaltres hem patit perquè a una cadena li interessava anul·lar-nos professionalment i personalment guanyant amb la publicitat i audiències molts diners», va començar relatant la cantant.

Chayo Mohedano i el seu marit
Chayo i el seu marit van a totes | Catalunya Diari

«Ahir em va arribar un article de Telecinco donant com a notícia que els meus fills estan creixent. Això és notícia? Notícia són els judicis penals que teniu a les portes, el primer el 13 de juny. Després de 8 anys patint, parla Andrés Fernández, el meu marit. Els nostres fills per ser els nostres fills no patiran el vostre assetjament».

Per acabar, la cosina de Fidel Albiac va deixar molt clar que «per això estem els pares, per protegir-los de gent perillosa com vosaltres». A més, només demana que deixin de «delinquir en mitjans de comunicació per generar audiència i guanyar diners. Ens veiem el 13 de juny».