Primer pla de Chenoa parlant

Chenoa confirma el revés poques setmanes abans de la boda i és irreversible

La cantant ha pres una decisió molt dura

Després d'una llarga espera que semblava que no s'hagués d'acabar mai, Chenoa està a punt de pujar a l'altar amb l'home de la seva vida, Miguel Sánchez. Però, a escassos dies del casament, la cantant s'ha emportat un revés.

La parella ho tenia tot preparat per a unir-se en matrimoni el 14 de juny de 2020, però a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, a l'artista i al cirurgià no els va quedar una altra opció que ajornar-ho.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel es casen d'aquí a molt poc | GTRES

Ara, i després de diversos intents, per fi sembla que els planetes s'han alineat perquè Chenoa i Miguel puguin celebrar la boda com es mereixen.

Tot i això, com sol passar amb tots els casaments de persones famoses, aquest no ha estat exempt de polèmiques. I és que, pel que sembla, el futur matrimoni ha decidit fer una cerimònia més petita i això ha provocat que la llista de convidats s'hagi reduït considerablement.

Chenoa ha pres una decisió

Chenoa i Miguel volen passar aquest dia tan especial envoltats de tota la gent que estimen. Per això, ningú entén que la cantant hagi decidit no convidar alguns dels amics que va fer a 'Operación Triunfo'.

Una de les grans absències, sens dubte, és la de Rosa López. I és que Chenoa i ella es van fer molt amigues a l'acadèmia musical més famosa del nostre país.

Imatge de Rosa López.
Rosa López no està convidada al casament | Atresmedia

No obstant això, ara sembla que la relació entre elles no està passant un bon moment, ja que la granadina no tindrà l'oportunitat d'anar al casament de Chenoa.

Va ser ella mateixa qui va anunciar al programa 'Ya son las ocho' que no havia rebut la invitació. I en un intent de treure importància a l'assumpte, la futura núvia va assegurar que farà «una cosa molt petitona».

Chenoa confirma la llista de convidats

Amb Rosa López fora de la llista de convidats, Chenoa ha fet públics els noms d'alguns famosos que sí que seran presents al casament.

Aquests últims mesos, diversos mitjans de comunicació del nostre país a poc a poc han anat revelant les persones amb qui la cantant i el seu futur marit volen celebrar aquest dia tan especial.

Encara que al principi tots dos volien una celebració amb magnificència, després d'haver d'ajornar l'enllaç per culpa de la covid, Chenoa i Miguel han optat per una cerimònia més íntima.

Muntatge Chenoa plorant
Chenoa per fi ha revelat qui està convidat a la boda | Catalunya Diari

I, clar, aquesta decisió ha provocat que algunes persones hagin quedat fora. Tal com va confirmar el programa 'Socialité', Rosa López no és l'única de la primera edició del concurs musical que no ha rebut la invitació.

Tot apunta que Nuria Fergó, Manu Tenorio i Javián tampoc hi seran presents. Només fer-se oficial aquesta notícia, Manu va assegurar que, encara que «m'hagués encantat anar-hi», desitja a Chenoa «que sigui molt feliç».

La que sí que ha tingut sort és Soraya Arnelas. La representant d'Eurovisióel 2009 serà una de les privilegiades que podrà veure la seva amiga vestida de blanc.

Ella mateixa ho va confirmar fa unes setmanes. «Estic convidada al casament i tinc moltes ganes de veure-la». Soraya va confessar a Europa Press que la mallorquina està molt emocionada. «Només cal veure-la; està més guapa que mai, treballant, és producte de com està ella».

Per part seva, Chenoa va voler aclarir que no ha pogut convidar tots els seus companys d'edició i que «no passa res, perquè després farem més reunions i se celebrarà igual».