Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa

Rocío Carrasco descobreix que la seva germana ho deixa tot i se'n va

Rocío Carrasco ja no és l'única de la família que és la protagonista de les polèmiques

Rocío Carrasco ha estat la protagonista durant molts mesos de les polèmiques familiars més salvatges. Des que va reconsiderar la seva participació en el circ televisiu, ha tornat amb tanta força que sembla que l'últim any només hagi existit ella a Telecinco.

Ara ha trepitjat una mica el fre i dosifica més les seves intervencions televisives. L'audiència, no obstant això, no es queda sense la seva dosi diària de discussió, polèmica o crits a plató. Altres membres de la seva gran família li agafen el relleu i lluiten també per tenir els seus minuts de glòria davant de les càmeres.

Captura de 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Carrasco estrena documental i tornarà a fer parlar molt. | Telecinco
 

La germana de Rocío Carrasco, Gloria Camila és una altra de les que va començar al negoci amb certa timidesa, però s'ha desfermat. Té una cadira fixa a Ya son las ocho i des d'allà dona joc. Unes partides amb la seva germana, pels temes relacionats amb Rocío Jurado, altres partides amb Ana María Aldón, pels temes relacionats amb el seu pare.

Gloria Camila diu les coses d'una manera força clara i de forma educada. Assegura que no li agrada discutir ni exposar les interioritats familiars, però li paguen precisament per això. El que mai no podia esperar és que qui la deixés fora de combat fos precisament el que ella considerava 'foc amic', és a dir, la dona del seu pare.

Rocío Carrasco i el gest a Ana María Aldón que no ha agradat a Gloria Camila

Rocío Carrasco sorprenia tothom amb el seu gest en directe. Si bé no vol saber absolutament res de la seva família materna, va fer una excepció. Va saludar en directe Ana María Aldón, l'actual dona del seu padrastre, i van coincidir a la Sálvame Fashion Week de Telecinco.

Això va deixar a xoc Gloria Camila, que veia Ana María com una amiga i còmplice de vida, a més de ser la seva madrastra. Ana María va recollir el guant de Rociíto i, per contra, ha mantingut les distàncies amb Gloria Camila.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Rocío Carrasco ha hagut d'elegir entre Ortega i Aldón. | Telecinco
 

El que va començar amb certes desavinences per l'estil dels dissenys d'Ana María, ha acabat amb unes declaracions cada cop més pujades de to entre elles. La cirereta del pastís ha estat una entrevista d'Aldón a Lecturas acusant Gloria Camila de donar-li poc suport en la seva carrera.

També li deixa clar que «no són amigues» i que li fan pena els comentaris de la colombiana «més pel meu marit que per mi».

Gloria Camila va quedar perplexa en veure com Ana María Aldón li ha agafat el gust a estar a l'ull de l'huracà. I encara més en veure que el seu pare, Ortega Cano, li dona suport. La seva popularitat ha anat creixent amb el temps i ara vol brillar amb llum i veu pròpia, una cosa que no acaba d'agradar a la seva fillastra.

La guerra entre elles es preveu que sigui llarga, però la primera batalla l'ha guanyat Ana María. Se'n va anar al Rocío just el dia que va sortir l'entrevista i ella segueix amb les seves publicacions amables a les xarxes i eludint la polèmica quan no li interessa.

Gloria, per la seva banda, va confessar ahir davant els periodistes que «necessita unes vacances». Visiblement cansada, encara que afirmava «estar força bé», ha assegurat que «necessita unes vacances, me n'aniria a una platja paradisíaca durant un temps». No vol seguir amb la guerra afirmant que «jo el que havia de dir ja ho he dit i ja està».

Rocío Carrasco estrena la segona part del documental

La tranquil·litat a Gloria Camila li durarà ben poc. Rocío Carrasco té previst l'estrena del seu documental En el nombre de Rocío el divendres 17 de juny. Amb ell ajustarà comptes amb tota la seva família i explicarà molts secrets, que fins ara eren desconeguts, d'Ortega Cano, de la seva germana i de molts membres més de la seva família.

Gloria Camila va lluitar judicialment perquè es paralitzés aquesta sèrie documental, però no ho ha aconseguit. Si ara necessita vacances, després d'escoltar les paraules d'Aldón, quan vegi el documental de Rocío Carrasco necessitarà directament un any sabàtic.