El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia

Ana Cristina, l''altra' filla 'influencer' de Bertín Osborne

La jove es troba molt lligada a la resta de les seves germanes i, fins i tot, és un model a seguir pels seus nebots i nebodes

Ana Cristina Portillo Domecq és probablement unes de les filles més desconegudes de la difunta exdona de Bertín Osborne. Aquesta jove 'influencer' ha estat fruit de la relació entre l'empresari Fernando Portillo i Sandra Domecq, i té altres tres germanes per part de mare, però aquestes, fruit del seu matrimoni posterior amb Bertín Osborne: Alejandra, Eugenia i Claudia, i el petit Cristian, que moria al mes de néixer.

Segons la revista 'Vanity Fair', la jove es troba molt lligada a la resta de les seves germanes i, fins i tot, és un model a seguir per als seus nebots i nebodes. I és que, a més, de treballar per a diverses marques a través de les seves xarxes socials, també compta amb una feina estable al departament comercial d'una empresa marítima.

Les passions d'Ana Cristina Portillo Domecq

Ana Cristina Portillo Domecq sempre s'ha volgut mantenir al marge del món de la televisió. Poc temps després de la mort de la seva mare, la jove començava a estudiar a un exclusiu internat anglès, el Leonards Mayfields School. A més, igual que la seva germana Claudia, la jove no dubtava a compartir les seves rutines de ioga i meditació a les seves xarxes socials, on compta amb milers de seguidors.

Ana Cristina també és una apassionada del món de l'equitació. De fet, durant la seva estada al Leonards Mayfields Shchool, ja en practicava i, ara per ara, és un habitual veure-la muntant a cavall per terres de Jerez. La jove, però, ha sabut compaginar a la perfecció els seus 'hobbies' amb els seus estudis, ja que, després d'acabar els seus estudis a Entreolivos -un col·legi privat bilingüe i de l'Opus Dei a Dos Hermanas (Sevilla)-, Ana Cristina començava el seu grau universitari en Administració d'Empreses al centre privat universitari de Villanueva.

Després de treure's la carrera, la jove va començar un màster en Emprenedoria impartida a l'EOI (Escola d'Organització Industrial) i després va obtenir una acreditació en l'EFA (European Financial Advisor) amb l'objectiu de convertir-se en gestora de patrimoni. El 2015, es va produir la seva primera oportunitat laboral, concretament, la jove aplicava tot allò que havia après a l'empresa d'assessorament financer 'ATL Capital', un lloc associat al departament de Gestió de Patrimonis. Finalment, tres anys després,  Ana Cristina decidia canviar de feina per començar a treballar en el 'Grup Ership'.

No obstant això, al llarg d'aquests anys, la seva feina no ha estat la seva única passió. La jove ha manifestat ser tota una amant del surf i, de fet, cada vegada que pot, viatja al nord d'Espanya o les costes de Cadis per poder-lo practicar. A més, la jove també és una avançada esquiadora i acostuma a viatjar a Andorra per poder practicar aquest esport.

A través del seu perfil d'Instagram, també podem veure que la jove és una entusiasta del dibuix i de les manualitats, tal com han pogut comprovar els seus més de 14.500 seguidors. I és que aquests han estat seguint molt de prop els passos de la filla de l'exdona de Bertín Osborne: els seus 'hobbies', els seus viatges a Hawaii, Puerto Rico, Santo Domingo...

Record per a la seva mare

La seva naturalitat i la manera que té de narrar la seva vida han provocat que Ana Cristina s'hagi convertit en un autèntic reclam per a les marques, arribant a protagonitzar campanyes a les xarxes socials per a Carolina Herrera o El Corte Inglés. Malgrat que tot sembla felicitat en el seu dia a dia, la jove treia a la llum la seva part més sensible en l'aniversari de la mort de la seva mare, Sandra Domecq: «16 anys, no m'ho crec... Sempre penso que a poc a poc aquest dia se'm farà més fàcil, però encara no ho aconsegueixo».

«Els pares deixeu un buit massa gran quan marxeu, ens deixeu massa experiències per viure, massa preguntes per fer, massa consells per escoltar, massa llàgrimes per esbandir i tantes, tantes rialles per sentir... Tants balls per ballar... Però mare, no tot pot ser dolent! Ens vas deixar tantes coses bones! Tants records, tants balls, tantes històries i el més important, unes germanes que, cadascuna a la seva manera, tenen un trosset de tu i alguna cosa a explicar-me de tu i, encara que no hi siguis, almenys me les vas deixar a elles», escrivia al seu compte d'Instagram.