YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Asseguren que Mila Ximénez hauria patit una recaiguda del seu càncer

La seva absència a 'Sálvame' segueix presagiant el pitjor

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Asseguren que Mila Ximénez hauria patit una recaiguda del seu càncer | Catalunya Diari

Mila Ximénez segueix preocupant tant a l'audiència com als seus companys de 'Sálvame'. Fa setmanes que la periodista no apareix al plató i les alarmes sobre una possible recaiguda en la seva malaltia ja s'han encès. Des que el passat mes de juny va confessar que li havien diagnosticat un càncer de pulmó, totes les mirades estan posades en la seva evolució i qualsevol absència és símptoma de preocupació.

A això se li suma també el fet que Kiko Hernández, gran amic de Mila, també s'hagi absentat del seu lloc de treball els mateixos dies que la seva companya. Quelcom que dona peu a pensar que el col·laborador ha demanat dies per romandre al costat de Ximénez. I dos més dos són quatre; és a dir, són moltes les veus que asseguren que Mila hauria patit una recaiguda del seu càncer. 

Mila Ximénez i la seva recaiguda

Tal com apunta el portal 'Columna Zero', la visita d'Alba Santana, filla de Mila Ximénez, podria significar que la col·laboradora de 'Sálvame' ha recaigut en la seva malaltia. Tot i que fa mesos la periodista va afirmar que el tractament semblava estar fent efecte, en les últimes setmanes l'estat de salut de Mila ha patit un revés que l'ha obligat a romandre fora del seu treball.

I és que va ser precisament la presència d'Alba la que va fer saltar les alarmes. La jove, que viu a Amsterdan, va decidir viatjar a Espanya per estar amb la seva mare i va ser preguntada prop del domicili de Mila sobre el seu estat de salut i, amb aspecte seriós, tan sols es va limitar a dir que estava bé, però que encara no coneixia la data de la seva reincorporació a 'Sálvame'.

Encara que els seus companys guarden silenci, els senyals són evidents. Mila Ximénez no només fa temps que està allunyada de la televisió, sinó que també fa temps que no actualitza les seves xarxes socials. Els seus comptes de Twitter i Instagram porten des del passat mes de gener sense cap entrada nova i això ha fet que els seus seguidors comencin a sospitar que alguna cosa dolenta li ha d'estar passant.

El seu entorn, preocupat

Des de 'Sálvame' prefereixen seguir mantenint la incògnita sobre l'estat de salut d'una de les seves col·laboradores més importants, però el clima que es respira al plató és clarament de preocupació. María Patiño va ser l'única col·laboradora que es va mostrar molt angoixada en ple directe i va voler enviar un missatge d'afecte i suport.

També l'absència de Kiko Hernández revela que alguna cosa no va bé perquè, quan Mila va confessar la seva malaltia, el col·laborador no va dubtar a mostrar la seva solidaritat amb ella afirmant que «mai et deixaré anar de la mà», i que podia comptar amb ell en qualsevol moment. Per aquest motiu el fet que tampoc estigués al plató, coincidint amb l'absència de Mila, deixa entreveure que es troba al costat d'ella en el qual pot ser un dur revés de la seva malaltia.

Sobre l'estat de salut gira un gran secretisme que no fa sinó alimentar encara més la preocupació i les especulacions sobre la seva gravetat. Si alguna cosa va demanar Mila després de conèixer el càncer que patia, va ser que la respectessin en la mesura del possible. I això sembla que és el que estan fent, ja que res se sap sobre el seu veritable estat de salut.

 


Comentaris

envia el comentari