La Casa Reial dona la cara i es pronuncia sobre l'estat de salut de Joan Carles

Pilar Eyre assegurava que l'exmonarca està en «estat greu» i que la Casa Reial valorava la possibilitat del seu trasllat a Espanya

El Rei Joan Carles I molt seriós
Pilar Eyre assegurava que l'exmonarca està en «estat greu» | GTRES

La Casa Reial ha desmentit que s'estigui plantejant el trasllat del rei emèrit Joan Carles I a Espanya pel seu estat de salut. Fonts del Palau de la Zarzuela han negat a l'ACN la informació publicada aquest dilluns al matí per la periodista experta en la Família Reial Pilar Eyre que assegura que l'exmonarca està en «estat greu» i la Casa Reial «valora la possibilitat del seu trasllat a Espanya» des dels Emirats Àrabs Units.

Segons Pilar Eyre, les infantes Elena i Cristina s'han traslladat a Abu Dhabi i afirma que són els únics membres de la Família Reial que s'hi ha desplaçat.

Les alarmes van saltar arran d'un missatge publicat per la mateixa Eyre a la xarxa social de Twitter, on donava a entendre que comptava amb una informació «molt greu» amb relació al rei Joan Carles I, i que esperava poder comunicar-la unes hores després. Amb tot, no ha sigut fins aquest matí quan ha explicat quina era aquesta informació, assegurant que l'emèrit estava «en estat greu».

Les reaccions a xarxes socials no s'han fet esperar

Com no podia ser d'altra manera, les declaracions d'Eyre han suscitat tota classe de comentaris a Twitter. En aquest sentit, podem trobar des d'usuaris que defensen a Joan Carles i consideren que hauria de poder tornar a Espanya, a d'altres que celebraven la notícia. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari