Terelu Campos en un plató de televisió

Terelu, farta d'amagar-se, se sotmet a una nova operació estètica

El canvi físic que ha experimentat Terelu Campos en aquests últims mesos és més que evident. El seu últim retoc estètic li ha donat un xut d'energia per aparèixer a la televisió sense complexos

Terelu Campos sempre ha semblat ser una dona amb molt d'amor propi, però també amaga certa inseguretat fruit dels complexos físics. Durant el confinament domiciliari, la col·laboradora de televisió es va sotmetre a una severa dieta amb la qual va aconseguir baixar de pes.

 

Cal dir que Terelu va tenir molt valor de posar en marxa aquest procés durant el confinament, ja que molts espanyols van pujar de pes pel fet d'estar tancats amb poca activitat física i amb els armaris plens de menjar. 

La pèrdua de pes pot causar altres problemes

Terelu Campos, amb paciència i esforç, va aconseguir perdre 10 quilos durant el confinament domiciliari. A més, va sorprendre a tothom quan va tornar a la televisió i va deixar-se fotografiar en vestit de bany. Ara Terelu sembla ser molt més feliç que abans. No obstant això, Terelu no es conforma a baixar de pes i ha decidit anar més enllà. 

 

Terelu normalment apareix a la televisió lluint vestits folgats o roba que amagui els seus braços, fins i tot a l'estiu. «Estic farta de tapar-me fins i tot a l'estiu. Aquest any m'he proposat ensenyar els braços a la televisió!», ha exclamat a les xarxes socials. Així doncs, el seu principal complex, accentuat amb la pèrdua de pes, és la flacciditat dels seus braços. Per posar fi a aquest problema que li produeix inseguretat i, sobretot, quan ha de sortir davant la càmera, Terelu ha pres la decisió de sotmetre's a un retoc estètic.

 

Terelu ha acudit a una clínica estètica per sotmetre's a un lífting de braços sense haver de passar per quiròfan. Aquest tractament funciona a través d'ultrasons amb l'objectiu d'eliminar el greix localitzat i la flacciditat. Els experts indiquen que els 'braços de ratpenat' és un fet normal entre la gent que perd molt pes. 

 

El lífting de braços funciona a través de l'estimulació del col·lagen i l'elastina que genera el mateix organisme, obtenint així uns bons resultats.

Terelu explica la seva experiència amb aquest tractament

És cert que el canvi físic de Terelu Campos en aquests últims mesos és més que evident, però ella no té cap problema en explicar-ho. La col·laboradora està encantada amb el resultat. Segons Terelu, el tractament ha estat còmode perquè en cap moment ha sentit molèsties. «No m'he assabentat. No fa mal», ha assegurat. 

 

Esperem que aquest canvi sigui un xut d'energia per a Terelu, que després de diagnosticar-li el càncer ha estat molt enfonsada. La col·laboradora té molt clar que ara se sent amb valor per mostrar el seu cos a la televisió.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.