La 'Isla de las tentqaciones', programa que s'emet a Telecinco i Cuatro

Telecinco ho confirma: hi ha canvis a 'La Isla de las Tentaciones'

Es modifica l'horari d''El debate' i es permet que els concursants puguin veure en directe com actuen les seves parelles dins la casa

Telecinco està aconseguint grans dades d'audiència gràcies a la tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones'. És per això que la cadena ha decidit introduir un canvi en l'horari d'emissió d''El debate', secció presentada per Sandra Barneda, amb l'objectiu de fer front a les cadenes competidores. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Canvi d'horari

Aquesta nit s'emet la gala en què diferents col·laboradors comenten la participació dels concursants. A més, també és una nit especial perquè es permet que els espectadors puguin veure en exclusiva el que ha passat durant la setmana dins el programa. 

Fins ara, 'El debate de la Isla de las Tentaciones' començava a les 23 hores, després de la sèrie 'Love is in the air', però des de Telecinco s'ha decidit fer un canvi d'horari. Així doncs, a partir d'aquesta nit, la gala canviarà el seu horari a les 22 hores. D'aquesta manera, es pretén vencer al seu rival més directe: 'El Hormiguero', d'Antena 3.

Un canvi que, sense cap dubte, no haurà agradat a TVE, ja que l'audiència de 'Maestros de la costura' podria veure's afectada. És clar, perquè, com hem esmentat, 'La Isla de las Tentaciones' està arrasant, fins i tot més que les anteriors edicions. Pel que fa a 'Love is in the air', s'emetrà els dimarts i els dimecres en el seu horari habitual.

La gala d'aquesta nit

En el programa d'aquesta nit està previst que es comentin els últims esdeveniments ocorreguts a l'illa. Així, col·laboradors com Nagore Robles, Terelu Campos o Kiko Matamoros donaran el seu punt de vista sobre les infidelitats que s'han produït. Això sense passar per alt que també faran referència a les reaccions dels concursants que han descobert la infidelitat de les seves parelles. 

De la mateixa manera, s'ha donat a conèixer que el públic podrà gaudir de mitja hora d'imatges inèdites. En concret, es permetrà conèixer com avancen les relacions entre Manuel i Fiama, Jesús i Stephany o Diego i Carla. Però encara hi ha més. Així mateix, podran veure els primers minuts de la foguera de Lola, en què descobreix que Diego li ha estat infidel després de deixar-se emportar per la seva temptadora. Possiblement veurem a Lola completament enfonsada. 

Novetats inèdites

Fa uns dies, 'La Isla de las Tentaciones 3' va introduir una novetat en la dinàmica del programa: el collaret del veto. D'aquesta manera, es va establir que els nois i les noies podrien vetar un solter o una soltera perquè no tingués cita amb les seves parelles.

Dijous passat vam veure que Rubén va quedar-se amb el collaret. Doncs bé, en 'El debate' podrem saber algunes pistes sobre la noia que serà vetada. Sense cap dubte, les noies que tenen 'més paperetes' per rebre el collaret són Fiama, que ha avançat de forma considerable amb Manuel, i Carla, que s'apropa a Diego, provocant la gelosia de Lola.

Per si no n'hi hagués prou, hi haurà una altra novetat. Sandra Barneda anunciarà als nois que un d'ells podrà veure en directe, durant deu minuts, la vila on està la seva parella. Estem desitjant que arribi la nit per poder veure 'El debate' d'avui. T'ho perdràs?