El drama de José Manuel Parada: gairebé perd un ull en un accident domèstic

El periodista va dirigir-se d'urgències a l'hospital amb la cara sagnant i amb un dolor molt agut després que una branca li travesses l'ull

Jose Manuel Parada
José Manuel Parada gairebé perd un ull en un accident domèstic | GTRES

José Manuel Parada, una de les veus més veteranes del periodisme i molt conegut entre les generacions més avançades de la societat, no ha començat l'any amb bon peu. El presentador de 'Cine de barrio', de Televisió Espanyola, ha estat a punt de perdre un ull i, per tant, la vista després de patir un accident domèstic mentre treballava en el jardí.

 

El gallec de Monforte de Lemos, amb la por al cos, va dirigir-se a l'hospital d'urgències, on ràpidament van entrar-lo a quiròfan. El presentador va arribar a urgències amb la cara plena de sang i amb un dolor molt agut a l'ull. De fet, ell ja era conscient de la gravetat, però l'estat d'alarma dels professionals sanitaris van posar-lo més nerviós. 

 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Una branca ha estat la causant de l'accident de José Manuel Parada 

La setmana passada, José Manuel Parada es disposava a arreglar el seu jardí aprofitant que la borrasca, Filomena, ja ha passat de llarg. El presentador del programa 'Buenos Días Madrid' de Telemadrid, amb la indumentària corresponent, va començar podant amb ajuda d'unes tisores eliminant del seu jardí tot allò que fa nosa i arreglant els arbustos danyats pel temporal fins que una mala jugada del destí va fer perillar el seu ull.

 

Amb tot això, el periodista va girar-se bruscament i una branca seca va travessar-li l'ull esquerre. «Va ser tot molt ràpid, es va clavar la branca i vaig passar-ho molt malament. Em vaig espantar perquè va ser tot molt escandalós», ha explicat José Manuel Parada en una conversa en exclusiva amb el mitjà de comunicació ABC.

 

Un ensurt que podria haver acabat en tragèdia

José Manuel Parada va dirigir-se a urgències, on els metges finalment van decidir que no caldria sotmetre'l a una intervenció quirúrgica. «Per pocs mil·límetres no he perdut la visió», ha confessat. Així doncs, els professionals sanitaris van fer una neteja en profunditat de la zona afectada, sense gaires complicacions. No obstant això, és possible que li quedin cicatrius. 

 

El presentador assegura que es troba bé i sovint visita a l'oftalmòleg perquè li faci cures. Pràcticament tampoc surt de casa per evitar forçar l'ull, ha confessat José Manuel Parada. Els metges li han insistit que ha de protegir l'ull i donar-li repòs. «Fa molt de mal i és realment incòmode. M'han posat gotes anestèsiques i espero poder recuperar la visió totalment», ha assegurat. Tot apunta que la tragèdia ha quedat en una simple anècdota i que el presentador de Telemadrid podrà recuperar la visió de l'ull esquerre i reprendre la seva rutina diària.


Comentaris

envia el comentari