Fotomuntatge d'Albert Rivera i Malú

Malú es fa d'or: el dineral que ha guanyat venent la seva casa de soltera

La cantant gaudeix de la seva nova casa amb Albert Rivera, on paguen 3.500 euros mensuals per estar allunyats del focus mediàtic

Malú s'ha acomiadat oficialment de la seva solteria. Tot i que ja fa diversos anys que la cantant té una relació amb Albert Rivera, encara no havia aconseguit vendre la seva casa de soltera, situada a Majadahonda i valorada en 829.000 euros. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Situada en una de les zones més luxoses de Madrid

Segons ha anunciat 'Socialité', després de dos anys en venda, la casa de Malú per fi ha trobat al seu nou propietari. L'habitatge, situat en una de les zones més luxoses de Madrid, té 370 metres quadrats i quatre plantes, en les quals es distribueixen sis habitacions, una cuina, un saló menjador i tres cambres de bany.

A més, la casa compta amb portes automàtiques, terra de parquet, aire condicionat i una infinitat de detalls que fan que sigui perfecte per allunyar-se del caos que es troba a la capital. Encara que, sens dubte, el futur comprador haurà estat conquistat pel jardí amb piscina, una àrea a la qual es pot accedir des de diferents punts de la casa.

Segons s'ha detallat en el portal web de la immobiliària que s'ha encarregat de vendre la casa, la decoració és molt precisa, destacant per la seva amplitud i la gran quantitat de llum que entra pels finestrals.

Una casa difícil de vendre

Després de diversos mesos en el mercat i sense cap interessat, la cantant va decidir abaixar el preu de venda per tal d'atraure possibles compradors i així desfer-se de la propietat. Segons s'informa des de 'Socialité', programa presentant per María Patiño, la cantant ha estat intentant vendre la casa des de 2019. 

En un principi, Malú havia decidit vendre l'habitatge per 920.000 euros, després per 885.000 i finalment per 829.000. Ara bé, no és estrany que a la parella d'Albert Rivera li hagi costat vendre la seva casa de soltera, ja que l'ha deixat totalment buida, sense mobiliari.

Davant la falta de possibles compradors, Malú va deixar la venda del xalet en mans de la immobiliària Engels & Volkers, especialitzada en propietats de luxe, que ha complert el somni de la cantant: desfer-se de la seva casa de soltera.

Malú i Albert Rivera, feliços a La Finca

Ara Malú pot gaudir molt més tranquil·la amb Albert Rivera a la casa on viuen, que és una mansió de somni. De fet, podria tractar-se d'un búnquer, ja que és impossible veure res des de l'exterior, un requisit fonamental per a la parella, que mai els ha agradat ser objecte d'interès mediàtic.

Malú i Albert Rivera viuen a La Finca, amb més de 1000 metres quadrats entre edificació i jardí. Tot i que es podria pensar que la parella està pagant una xifra desorbitada per gaudir de la casa, la veritat és que no. Segons han publicat diversos mitjans, la parella paga un lloguer de 3.500 euros mensuals perquè són amics d'una de les propietàries, Susana García Cereceda.