YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Pell de gallina: El missatge d'Ana Obregón als 9 mesos d'haver perdut el seu fill

L'actriu té previst crear una fundació amb el nom del seu fill per ajudar a les persones amb càncer

Ana Obregón presentant les campanades de TVE
Ana Obregón utilitza les xarxes socials per retre-li homenatge al seu fill | Instagram


Tot i que Ana Obregón està recuperant la seva vida, l'actriu no s'oblida del seu únic fill, Álex Lequio, que va morir el mes de maig de 2020 després d'haver estat diversos anys lluitant contra el càncer. Com és habitual a les xarxes socials d'Ana, el dia 13 de cada mes escriu un emotiu missatge per al seu petit, deixant clar que encara té molt present la seva pèrdua.

«Nou mesos en la meva panxeta. Nou mesos en la meva ànima perquè el meu cor va deixar de bategar i va marxar amb el teu», ha escrit Ana Obregón per retre-li homenatge en el dia en què es compleixen nou mesos de la seva mort. A més, ha compartit tres fotografies en què apareix amb el seu fill quan era petit. A Instagram podem veure la complicitat que tenien mare i fill. 

Des que va morir Álex Lequio, l'actriu no ha tornat a ser la mateixa. Ana Obregón intenta treure forces per tirar endavant, però una pèrdua com aquesta no és gens fàcil de superar. Obregón no dubta en aprofitar les aparicions públiques i les publicacions a Instagram per agrair-li al seu fill que estigui cuidant-la des del cel. De fet, a les Camapandes de RTVE, l'actriu va manifestar que «tant de bo arribi el dia en què pugui recordar-te en pau», emocionant també als espectadors.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La dura vida d'Ana Obregón sense Álex Lequio

Tot i que ha intentat seguir endavant després de la mort del seu fill, la veritat és que la vida d'Ana Obregón mai tornarà a ser igual. El dolor, la impotència i el desconsol protagonitzen les seves xarxes socials, on ja fa més de nou mesos que recorda a Álex Lequio

Ana Obregón busca l'ajuda dels amics i familiars, especialment de les seves germanes, Amalia i Celia, que viuen molt a prop de l'actriu. En canvi, Alessandro Lequio, pare d'Álex Lequio i exmarit d'Obregón, segueix treballant a 'El programa de Ana Rosa' i supera la pèrdua amb l'ajuda de la seva dona, María Palacios, i la seva filla.

Però tal com assenyalava l'actriu fa tot just un mes, la tristesa de perdre a un fill sempre hi serà: «No m'importa aquesta tristesa, és més, no vull que deixi de fer-me mal. Perquè aquesta tristesa ets tu, i ja ens hem fet molt amigues. M'ha promès que em deixarà viure fins al dia en què tornem a abraçar-nos».

De moment, Ana Obregón està posant tota la seva ànima en crear una fundació amb el nom del seu fill per ajudar a totes aquelles persones que diàriament lluiten contra el càncer. Precisament, la nit de les Campanades, l'actriu va manifestar la importància de donar visibilitat a una malaltia com aquesta, que tots els anys posa fi a la vida de moltes persones i, a més, Obregón va fer una crida a totes les institucions per investigar més sobre el càncer. 


Comentaris

envia el comentari