Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El rei emèrit Joan Carles I en primer pla, mirant a càmara

«Tinc informació greu sobre el rei Joan Carles»: Pilar Eyre fa saltar les alarmes

La periodista ho ha deixat escrit en un missatge a les seves xarxes socials

El rei emèrit Joan Carles I en primer pla, mirant a càmara
La periodista ho ha deixat escrit en un missatge a les seves xarxes socials| europa pressDurant la tarda d'aquest diumenge la periodista experta en Casa Reial, Pilar Eyre, ha generat una gran expectativa després d'escriure a les seves xarxes socials un missatge força enigmàtic, en referència al rei emèrit Joan Carles. La veritat és que ha enxampat tothom per sorpresa i ha estat una mica estrany, no tant per les paraules que ha deixat a la xarxa, sinó per la manera en què ho ha fet.

Eren poc menys de les 20.00 hores de la tarda quan la periodista publicava una imatge al seu Twitter en el qual pot llegir-se el següent missatge: «Amics, tinc una informació molt greu que afecta el rei Joan Carles. Espero poder comunicar-la en les pròximes hores». I el missatge apareix signat per ella mateixa, amb el seu nom.

Després d'això, res més. De seguida el missatge s'ha omplert de comentaris en resposta a aquest misteri, la majoria preguntant de què es tracta o fent ja suposicions.  Molts són els que estan escrivint la periodista a través de les seves xarxes per demanar-li que expliqui ja més informació sobre el que sap, però Eyre no s'ha pronunciat més al respecte.

Molts dels seus seguidors que han començat a lligar caps i, mentre uns pensen que la notícia podria ser que Joan Carles torna a Espanya, altres aposten per creure que és possible que sigui alguna cosa relacionada amb la salut del rei emèrit.

De moment, però no hi ha més informació, més enllà del missatge que Pilar Eyre ha deixat a Twitter. Cal apuntar, però, que si tenim en compte algunes informacions que s'han pogut veure en certs mitjans de comunicació en els darrers dies, potser la hipòtesi de la salut podria ser la teoria vàlida.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Possible problema de salut?

Aquest mateix dissabte era el diari 'El Español' el que publicava una informació relacionada amb el rei Joan Carles, en la qual s'assegurava que la seva salut havia empitjorat bastant en els últims dies, fins i tot setmanes. No es tracta d'una informació que hagi confirmat ni la Casa Reial ni ningú de l'entorn de Joan Carles, però el mitjà afirmava haver obtingut la notícia per part d'algunes de les seves fonts.

De fet, era la pròpia Pilar Eyre la qual també assegurava fa un temps que la salut del rei Joan Carles, efectivament, podria haver empitjorat en les últimes setmanes, encara que ella mateixa advertia que era una cosa que no podia confirmar. Des de llavors, hi ha hagut cants de sirena sobre el tema, però res que s'hagi pogut afirmar.

Cal esmentar també que ja fa unes setmanes que va sorgir una informació que deia que el rei Joan Carles havia hagut de ser ingressat en un hospital d'Abu Dhabi després d'haver-se contagiat de coronavirus. Poc després es va desmentir aquesta informació i es va acabar aclarint que, malgrat que l'emèrit sí que havia acudit a una cita amb el metge, no es tractava de res més que d'una revisió rutinària, molt comuna en persones de la seva edat.

Tot això va generar molta incertesa, ja que va passar en els dies previs a Nadal, pocs dies després que es confirmés que l'emèrit tornaria a Espanya per passar els dies especials de festes amb la família. Finalment no ho va fer, i es va arribar a dir que no venia pel risc que suposava moure's donada la perillosa situació del coronavirus a tot el món, sent ell persona de risc.

Aquest missatge de Pilar Eyre ha tornat a fer pensar que alguna cosa greu podria passar amb la salut del rei emèrit, però també podria tractar-se d'una cosa totalment diferent, com algun altre assumpte polític, o una possible imminent tornada a Espanya, per exemple. La periodista ha assegurat poder revelar-ho en unes hores.