Primeres paraules de Sara Carbonero després de sortir de l'hospital: «ITV superada»

La periodista ha aparegut a Instagram mentre es recupera des de casa

Sara Carbonero amb gorro i bufanda parlant per telèfon al carrer
Primeres paraules de Sara Carbonero després de sortir de l'hospital: «ITV superada» | GTRES

Ahir, Sara Carbonero ens va donar la millor de les notícies. La periodista va rebre l'alta hospitalària després de l'operació que la va mantenir ingressada durant més d'una setmana a la Clínica Universitat de Navarra a Madrid. En companyia del seu marit, Iker Casillas, la periodista va abandonar l'hospital molt somrient i saludant als periodistes que allí es trobaven.

Les primeres imatges de Sara Carbonero després de la seva operació ja van deixar latent que la periodista està més forta que mai i mira amb optimisme l'evolució de la seva malaltia.

La intervenció quirúrgica ha estat tot un èxit, segons han pogut saber diversos mitjans de comunicació, encara que fins al moment no ha transcendit informació oficial que expliqui els detalls sobre el motiu d'aquest inesperat pas per quiròfan.

Les primeres paraules de Sara Carbonero després de rebre l'alta hospitalària

No obstant això, les primeres publicacions en Instagram de la periodista han servit per a tranquil·litzar als seus seguidors, molt preocupats per l'estat de salut de la dona d'Iker Casillas.

Les paraules utilitzades per Sara Carbonero en les seves publicacions han deixat entreveure que es va tractar d'un problema menor derivat de la seva malaltia, però que en cap cas es tractaria d'una cosa greu o d'una recaiguda del càncer d'ovari que li van diagnosticar l'any 2019. Es tracta d'una idea en la qual ja havien insistit algunes persones de l'entorn pròxim a la comunicadora esportiva.

Va ser el cas de l'amiga i companya de professió de Sara Carbonero, la també periodista Susana Guach, que ha utilitzat el seu compte de Twitter per a intentar apagar les alarmes enceses per l'operació del seu col·lega.

«Vaja, l'únic titular que diu la veritat de tota la porqueria que estic llegint. Una miqueta de si us plau. No tot val», escrivia la periodista de Movistar+ al costat de la captura de pantalla del titular d'una notícia sobre l'operació de la seva amiga.

«Sara Carbonero, hospitalitzada per una petita intervenció quirúrgica derivada del seu càncer d'ovaris», assenyalava el diari 'Marca', on Sara Carbonero té la seva pròpia secció esportiva a la qual tornarà pròximament després d'uns dies de recuperació a casa.

Sara Carbonero tranquil·litza als seus fans assegurant que ha passat la ITV

A través d'un 'stories' i una publicació en el seu compte d'Instagram, la periodista ha volgut tranquil·litzar als seus gairebé tres milions de seguidors utilitzant el terme «ITV» per a referir-se a la seva recent operació.

«Ja a casa després de passar la ITV amb èxit», assegurava en un 'stories' que acompanyava amb una fotografia d'un gran ram de flors i una nota d'agraïment a tot el personal de la clínica que l'havia atès, i a tots els seus seguidors pel suport rebut durant aquests dies.

D'altra banda, en una publicació posterior, Sara Carbonero ha utilitzat una frase de la cançó 'Yo me bajo en Atocha' de Joaquín Sabina i una sèrie d'etiquetes per a acompanyar una fotografia d'una façana situada en la capital madrilenya.

«Però sempre hi ha un tren que desemboca a Madrid», va escriure al costat de diverses etiquetes molt reveladores: #cumpleSabina, #libertaddivinotesoro, #díasbonitos, #ITVsuperada, #graciasportantocariño, #seguimos.

El terme «ITV superada» ha servit per a treure ferro a l'operació, ja que és la revisió periòdica que han de passar els vehicles per a poder circular. A més, la resta de paraules emprades per l'actriu deixen en evidència que se sent lliure després d'abandonar l'hospital i que la seva actitud positiva l'ajudarà a superar aquest dur sot en el camí.

Fins al moment, la periodista no havia ofert cap declaració sobre el seu estat de salut, però ara, ja a casa, ha trencat el silenci per a tranquil·litzar-nos a tots.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari