Primera foto de Sara Carbonero després de l'operació

La periodista ja ha rebut l'alta i continua la seva recuperació a casa

Iker Casillas i Sara Carbonero
La periodista ja ha rebut l'alta i continua la seva recuperació a casa| GTRES


Sara Carbonero ens ha donat la millor de les notícies. La periodista ja ha rebut l'alta hospitalària després de sotmetre's a una intervenció quirúrgica per un problema derivat del càncer d'ovaris que li van detectar el 2019. Així, la dona d'Iker Casillas ha sorprès aquest matí als mitjans de comunicació instal·lats a les portes de la Clínica Universitat de Navarra a Madrid, on la periodista estava ingressada des del passat 5 de febrer.

Ningú s'espera que tan sols una setmana després de l'operació veuríem a Sara Carbonero somrient i a bord d'un cotxe al costat del seu marit per abandonar l'hospital després de rebre l'alta. De fet, les últimes informacions apuntaven al fet que la periodista hauria de romandre uns dies més a l'hospital.

Alguns periodistes com a Sonsoles Ónega a 'Ya es mediodía' assenyalaven que la comunicadora seria enviada a casa en els pròxims dies, de manera que la sorpresa va ser majúscula en veure sortir de l'hospital abans del que s'esperava.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Gran notícia: Sara Carbonero abandona acompanyada d'Iker Casillas l'hospital

Aquest mateix matí, Sara Carbonero ha abandonat el centre hospitalari al costat del seu fidel company de vida: Iker Casillas. El futbolista fa setmanes que mostra la seva cara de preocupació davant les càmeres que l'han captat entrant i sortint de la clínica on la seva dona es recuperava després de la seva operació quirúrgica.

L'exporter del Porto i el Reial Madrid feia dies fent torns al costat de l'entorn més proper de la periodista, a la qual no han volgut deixar sola ni un minut al llarg de tota la setmana que ha estat hospitalitzada. La mare i la germana de Sara Carbonero, la seva gran amiga Isabel Jiménez i, especialment, Iker Casillas han sigut les persones que més han acudit a l'hospital, per la qual cosa no és d'estranyar que el seu marit hagi estat l'encarregat de recollir-la a la seva sortida del centre.

Sara Carbonero sortint l'hospital al costat de Iker Casillas el 12 de febrer de 2021, després de ser operada
Sara Carbonero ha sortit avui de l'hospital al costat d'Iker | GTRES

Ja coneixíem amb anterioritat que l'operació havia estat un complet èxit i que, tant els metges com els familiars de la periodista, es mostraven molt optimistes amb l'estat de salut de Sara Carbonero.

Ara, a jutjar per les primeres imatges publicades de la periodista fora de l'hospital, sembla que aquesta informació seria totalment certa i, és més, en tan sols uns segons, la mateixa Sara ha deixat latent que està més forta que mai i mira amb optimisme l'evolució de la malaltia.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sara Carbonero, somrient i animada després de la seva sortida de l'hospital

La dona d'Iker Casillas i l'exfutbolista van ser captats sortint de l'hospital amb cotxe per posar rumb a la casa que comparteixen al costat dels seus dos petits: Lucas i Martín. Després de rebre la bona notícia de la seva alta i davant l'expectativa de retrobar-se amb els seus fills, no és d'estranyar que Sara Carbonero s'hagi mostrat feliç i somrient a la sortida de l'hospital.

La periodista ha ofert la seva millor cara a tots els companys de professió que es trobaven a les portes de l'hospital, als quals ha volgut saludar amb gestos molt visibles i agrair la seva presència amb un enorme somriure.

De moment, la parella s'ha mantingut en silenci. Tampoc el seu entorn ha volgut donar detalls ni de l'ingrés, ni de l'operació a la qual s'ha sotmès la presentadora. Tanmateix, sembla que tot ha anat com la seda i molt aviat la periodista podrà reprendre els seus projectes professionals.

Després de cinc anys establerta a Portugal i allunyada del seu treball com a periodista esportiva, Sara Carbonero ha tornat a introduir-se en el món dels mitjans de comunicació a Radio Marca, on té la seva pròpia secció.


Comentaris

envia el comentari