Els metges actualitzen l'estat de Sara Carbonero

S'espera que la periodista rebi l'alta durant els pròxims dies

Sara Carbonero amb gorro i bufanda parlant per telèfon al carrer
Sara Carbonero, periodista espanyola   | GTRES

Sara Carbonero va haver de ser operada d'urgència el passat 5 de febrer. Des de llavors, la periodista ha estat ingressada a la Clínica Universitat de Navarra a Madrid i, encara que els seus cercles pròxims segueixen molt preocupats pel seu estat de salut, des del programa de Telecinco 'Ya es mediodía' han assenyalat que la manxega rebrà l'alta durant els pròxims dies.

Tornarà a la feina la setmana que ve

Les persones pròximes a la model ja poden respirar tranquils. I és que la dona d'Iker Casillas no només tornarà a casa seva, sinó que també tornarà a la seva secció a Radio Marca.

Han estat fonts properes a ella qui han confirmat que, a causa de l'èxit de la intervenció i de la seva posterior recuperació, Sara Carbonero tornarà a 'Que siga el baile' a principis de la setmana que ve.

Després de cinc anys establerta a Porto i allunyada de la seva feina, la periodista va tornar a introduir-se al món dels mitjans de comunicació el passat mes de gener. No obstant això, va haver de tornar a aparcar-la per passar pel quiròfan.

L'última vegada que Sara Carbonero va poder presentar la seva secció 'Que siga el baile' a Radio Marca va ser el 2 de febrer, quan va rebre la visita de David Cantero, el presentador dels Informatius Telecinco de dilluns a divendres. Però sembla que la setmana que ja podrem tornar a gaudir d'aquesta secció al programa radiofònic.

A més, i segons la informació que han compartit els portaveus d''Slow Love' a 'Vanitais', la periodista i Isabel Jiménez es troben ultimant els detalls que presentaran al costat de Cortefiel de cara a l'estiu. «La col·lecció ja està acabada i només queda tancar detalls».

Sara Carbonero, un gran exemple d'optimisme

La periodista està desitjant recuperar la seva rutina i el seu ritme, i que no torni a creuar-se amb cap sotrac pel camí. I és precisament per aquest motiu pel qual s'ha aferrat a una actitud molt optimista que l'ajuda a poder seguir lluitant i tirar endavant per poder veure créixer els seus fills, Martín i Lucas, i gaudir de la vida. Un positivisme que ha reflectit en tots els missatges que ha anat compartint des de l'hospital.

Tot i que en cap moment ha fet referència a la seva intervenció, Sara Carbonero ha aconseguit expressar molt més del que es podria imaginar. Des que va ingressar a l'hospital el passat 5 de febrer, la periodista ha compartit algunes històries en el seu compte d'Instagram que han revelat la importància de protegir el seu interior.

Sara Carbonero s'ha centrat en «protegir la màgia» i en tenir una visió positiva i bonica de la vida per poder seguir lluitant i seguir gaudint de tots els instants al costat de les persones que vol. 

La model no ha deixat de compartir imatges malgrat la seva hospitalització, instantànies que expressen com se sent. Les papallones representen «canvi, transformació i evolució al positiu» i és precisament una fotografia d'aquests animals l'última que ha penjat la periodista a les seves xarxes socials. A més, el color blau dels insectes a la foto que ha publicat simbolitza la vida i es diu que compleixen desitjos.

Sara Carbonero no només està enviant missatges i refugiant-se a través d'imatges. També ho ha fet a través de la música. La dona d'Iker Casillas no ha deixat de compartir cançons amb els seus seguidors. El primer tema que li va mostrar als seus fans va ser 'Espíritu Santo' de Delafé i Las Flores Azules, que parla de ballar davant els moments difícils que se'ns travessen en el camí.

Uns gestos que ha compartit Sara Carbonero des de l'hospital per mostrar la seva actitud positiva i que s'han sumat a les constants publicacions que compartia la periodista abans de la seva intervenció, amb les que ha defensat que hi ha dues formes d'afrontar el dia a dia i que ella ho fa amb la de mirar a la vida amb coratge.


Comentaris

envia el comentari