Adara Molinero al plató de Supervivientes

Adara Molinero es queda muda: La gran notícia que acaba d'anunciar Hugo Sierra

La seva exparella ha donat a conèixer que tindrà una filla, Giorgia, amb l'argentina Ivana Icardi

Adara Molinero s'ha quedat sense paraules en conèixer la notícia que ha revelat la seva exparella i pare del seu fill Martín, Hugo Sierra. Concretament, l'uruguaià ha explicat als seus seguidors d'Instagram que tornarà a ser pare. La seva parella, Ivana Icardi, està esperant un nadó, que els ha omplert de felicitat i més amor. 

Giorgia, així es dirà la filla de la parella

Tant Hugo com la seva núvia han publicat la mateixa fotografia en els seus respectius comptes d'Instagram per compartir la notícia. En la imatge apareixen besant-se i amb una ecografia del nadó.  

L'argentina, que està de quinze setmanes, ha escrit un peu de foto molt il·lusionada per l'arribada del nadó: «Ara s'han convertit en els dos amors de la meva vida». Hugo, per la seva banda, ha escrit: «Benvinguda amor, Giorgia». Així doncs, s'entén que serà una nena, i es dirà Giorgia.

Segellen la seva història d'amor

Ivana Icardi i Hugo Serra es van conèixer a 'Supervivientes 2020', on van iniciar un romanç que va ser titllat de muntatge per Gianmarco i Adara, exparelles d'Ivana i Hugo. Tot i que van trencar la relació dins del mateix 'reality', posteriorment van decidir donar-se una segona oportunitat i ara demostren que la relació és vertadera. De fet, Ivana ho ha deixat tot per traslladar-se a Mallorca, on viu Hugo. 

Ara bé, aquesta història ens recorda a la que va viure Adara, que va deixar Madrid per anar-se'n a les Balears per estar amb Hugo. Adara també va tenir un fill amb ell, tot i que Hugo ja en tenia una abans. Així doncs, Hugo tindrà tres fills, mentre que per a Icardi serà la seva primera filla.  

Els fans reaccionen a la notícia

Com és lògic, els seguidors d'Hugo Sierra i Ivani Icardi no han dubtat en reaccionar a les publicacions d'Instagram. Així doncs, les xarxes socials dels futurs pares s'han omplert de missatges de felicitació:

  • «Per als que deien que això era un muntatge... 'zas', en tota la boca. Moltes felicitats!».
  • «Felicitacions nois, i benvingut nadó».
  • «Felicitats, de veritat. M'alegro moltíssim per tots dos. Us mereixeu ser feliços. Mil benediccions».
  • «Bonica parella. En tot moment heu demostrat ser reals, com la vida mateixa. Se us estima molt. Infinites benediccions».
  • «Quina bona notícia! Enhorabona, parella. Tant amor havia de donar els seus fruits. Giorgia tindrà uns pares meravellosos».

Companys de 'Supervivientes' també han volgut felicitar a la parella; Nyno Vargas, Bea, Ana María Aldon i fins i tot Rocío Flores, que ha deixat el següent comentari: «No m'ho puc creure. Enhorabona, família!».

Hi ha altres seguidors que han volgut fer referència a Adara Molinero: «Mare meva, com es posarà Adara!». Cal no oblidar que Adara va criticar a Ivana i fins i tot els va acusar de fer un muntatge, però la situació es va calmar pel bé de Martín, el fill d'Hugo i Adara.

De moment, es desconeix si la guanyadora de 'GH VIP 7' els ha donat l'enhorabona. Tot i això, coneixent el seu caràcter, possiblement no li ha agradat la notícia.