David, l''amic' de Belén Esteban quan es va quedar embarassada d'Andrea Janeiro

María José Campanario assegura que Andrea Janeiro no és filla de Jesulín de Ubrique, però Belén Esteban ho desmenteix

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Surt a la llum la identitat de l'amic de Belén Esteban | Telecinco

María José Campanario ha iniciat la guerra contra Belén Esteban a través d'una carta en què critica a la col·laboradora de 'Sálvame'. Des de llavors, Belén s'ha defensat dels atacs que ha rebut amenaçant directament a l'odontòloga en treure a la llum un fet que podria acabar amb el matrimoni del torero.

Belén Esteban està molt dolguda perquè s'ha tornat a parlar sobre la paternitat d'Andrea Janeiro, un tema del qual no se'n parlava des de feia anys. És per això que la col·laboradora ha decidit emprendre accions legals per frenar-li els peus a María José Campanario

David Camacho, l''amic' especial de Belén Esteban

«Jo no tinc res a perdre... i tu? Aquest magatzem de la botiga de bosses, cal veure el que explica i el que calla. Fins quan? (...) Podria acabar amb tu i amb tota la farsa», han estat les paraules que María José Campanario ha escrit en la seva carta i que fa referència a la col·laborada de 'Sálvame'. 

A què es referia María José? El portal web 'Cotilleo' ha fet un repàs de la vida de Belén Esteban i ha tret a la llum el que es recull en una de les biografies no autoritzades de la televisiva on el seu autor, Julián Fernández Cruz, ja va comentar aquest presumpte assumpte on deixa entreveure un dubte sobre la paternitat de Jesulín de Ubrique i com aquest podria no ser el pare d'Andrea Janeiro

Segons explicava Julián, en l'època en què Belén Esteban estava amb Jesulín de Ubrique, ella «mantenia relacions sexuals amb David Camacho al magatzem de la botiga de bosses on treballava a Carabanchel». Tot es va complicar quan la col·laboradora de 'Sálvame' va sospitar que estava embarassada: «Es va fer una prova d'embaràs amb una amiga de David -les inicials són MMdlR- i va donar positiu. Actualment, ens trobem investigant on era Jesulín, i sospitem que ell estava caçant a Moçambic», assenyalava Fernández Cruz.

És per això que Belén Esteban ha vist les intencions de María José Campanario i no ha dubtat en respondre: «Jo no he estat un clau d'una nit, estimada. La nostra primera filla, la de Jesulín i meva, va ser una nena buscada amb molt d'amor. Jesús Janeiro és el pare de la meva filla», ha sentenciat mirant a càmera.

La col·laboradora contraataca amb la mateixa moneda

María José Campanario ha volgut insinuar que Belén Esteban va ser-li infidel a Jesulín de Ubrique, però la col·laboradora no ha volgut callar i ha pagat amb la mateixa moneda: «Per què no parla ella del negret del camp de futbol?», ha manifestat a 'Sálvame'. La veritat és que cap de les dues es mostra contundent en les seves acusacions i tan sols es dediquen a llançar indirectes que costen interpretar. 

En el cas del «negret del camp de futbol», Belén Esteban ha donat a entendre que l'odontòloga hauria mantingut una relació amb alguna altra persona, la qual cosa podria posar fi al seu matrimoni. Per conèixer amb exactitud a què es refereix la col·laboradora, 'Cotilleo' ha parlat amb Julián Fernández Cruz -biògraf no autoritzat de Belén Esteban- perquè ho expliqui.

«Aquí no hi ha res tèrbol ni interessant. Al que es refereix Belén Esteban és a un nuvi que María José Campanario va tenir abans de començar la seva relació amb Jesulín de Ubrique. Era un home negre que jugava a futbol, no hi ha més. Que jo sàpiga, no hi ha res d'aquesta història que pugui perjudicar a María José Campanario», ha assegurat Julián.


Comentaris

envia el comentari