La il·lusió de Susanna Griso per Sant Valentí després de separar-se: torna a somriure

La presentadora d'Antena 3 ja ha rebut el regal del 14 de febrer

Susanna Griso al seu programa 'Espejo Público', 05/06/2020
Susanna Griso torna a somriure perquè ha rebut el detall d'una persona molt especial | Twitter (@EspejoPublico)

Susanna Griso, presentadora d'Antena 3, celebrarà un Sant Valentí molt diferent, ja que el desembre de 2020 va trencar la seva relació amb Carles Torra, amb qui ja feia més de 20 anys que compartien vida. Així doncs, serà un Sant Valentí totalment atípic per a la presentadora de 'Espejo Público'. No obstant això, sempre tindrà l'amor de la seva filla petita, que l'ha sorprès amb el primer regal del Dia dels Enamorats. 

El primer regal

Aquests dies, Susanna Griso ha estat en el punt de mira del col·lectiu sanitari per un discurs inapropiat sobre la pandèmia de la Covid-19. Però deixant de banda les polèmiques, Susanna està pensant en com celebrar Sant Valentí totalment sola després d'haver estat dues dècades casada. Tot i això, sempre hi ha una persona preocupada perquè la periodista somrigui. Concretament, la seva filla petita adoptada, Dorcette, de 6 anys, que no ha dubtat en preparar-li un regal. 

Susanna Griso ha volgut mostrar el regal a Instagram; un dibuix fet per Dorcette en què es veu un gran cor vermell i posa 'T'estimo'. Aquest petit detall ha fet molt feliç a la periodista, que ha manifestat que «tinc el cor dividit amb aquest Sant Valentí tan matiner».

La reacció dels seus seguidors

La publicació de Susanna Griso ha rebut més de 3.000 'm'agrada' i centenars de comentaris dels seus seguidors, que li donen l'enhorabona pel regal de Sant Valentí. És més, fins i tot alguns han assegurat que és molt importar estar amb els fills quan no es viu una bona etapa:

  • «És per menjar-se a la teva filla a petons».
  • «Ets més bonica que l'alba, Susanna».
  • «Ànims, Susanna, el temps ho cura tot».
  • «No deixis mai de brillar».
  • «No et preocupis, ja arribarà l'amor».
  • «Aquests són els regals més preciosos».
  • «Són temps difícils, però sempre hi és l'amor. Un fort petó».

El suport de Susanna Griso

A més de la seva filla petita i dels seus dos fills grans (Jan i Mireia), la presentadora també compta amb el suport de la seva família i amics, entre els quals es troba María Zurita. Aquesta, cosina del rei Felip VI, no ha dubtat en fer costat a la periodista per animar-la. De la mateixa manera, no podem obviar que la presentadora també té la companyia de Kali, una galga que ha adoptat recentment.  

Per descomptat, els seus companys de programa també són un suport incondicional, amb els quals comparteix rialles i confidències. Sí, com la de fa uns dies en què va revelar que ella sempre ha perdut el cap per un famós, fent referència a Brad Pitt. 


Comentaris

envia el comentari