YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Més dubtes sobre qui és el pare d'Andrea Janeiro: el test de paternitat

Noves informacions podrien resoldre el misteri sobre la filla de Belén Esteban

Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'
Noves informacions podrien resoldre el misteri sobre la filla de Belén Esteban | Europa Press

Fa uns dies que va esclatar la guerra total. Belén Esteban i María José Campanario explotaven en una sèrie d'intercanvi d'acusacions, amenaces i fins i tot insults, arran d'una duríssima carta que l'actual parella de Jesulín de Ubrique publicava en les seves xarxes socials.

«Princesita barata» o «lerda» són algunes de les desqualificacions que van encendre a la de San Blas, que no va dubtar a contestar a la que tornava a ser la seva enemiga número 1. «Para ja! Si segueixes, s'embolicarà la Tercera Guerra Mundial. No escriguis més de mi», arribava a amenaçar Belén. Amb el pas dels dies sembla que aquestes amenaces han fet efecte, i és que María José Campanario sembla tenir un motiu clar per a enterrar la destral de guerra.

Malgrat tot, realment l'odontòloga podria haver-se guardat un as en la màniga si tenia coneixement de la informació sobre la paternitat d'Andrea Janeiro que publicava 'Cotilleo.es'. Han parlat amb Julián Fernández Cruz, escriptor que ha publicat 3 biografies no autoritzades de Belén, i aquest assegura que Jesulín mai es va sotmetre a un test de paternitat malgrat que realment existien dubtes que fos el pare d'Andrea.

Qui seria llavors el pare d'Andrea?

La realitat és que el biògraf no autoritzat de Belén Esteban ja havia avançat en el seu últim llibre 'La princesa al desnudo', els seus dubtes sobre la paternitat de Jesulín de Ubrique. És més, no sols confirmava que el torero no havia volgut comprovar si era el pare o no de la seva teòrica primera filla, sinó que donava proves fefaents que podrien demostrar qui és el pare de la jove.

I és que segons apuntava en el seu llibre, aquests dies «Belén Esteban mantenia relacions sexuals amb David Camacho en la rebotiga de la botiga de bosses que ella tenia a Carabanchel». Cal recordar que s'ha especulat durant aquesta setmana que David podria ser un 'amic especial' durant aquesta època i que mantindria una relació simultània amb Jesulín.

Julián Fernández Cruz va fins i tot més enllà. Explica que Belén es va fer una prova d'embaràs al costat d'una amiga de David i que va donar positiu. I aquesta deixava clar que tot apuntava al fet que ell seria el pare d'Andrea. «Ens trobem investigant on estava Jesulín en aquells dies i sospitem que ell estava caçant a Moçambic», afirmava.

Com es van assabentar a Ambiciones de l'embaràs

No són aquests els únics detalls que ofereix l'escriptor. Revela per primera vegada com es van assabentar els familiars i el mateix torero de l'embaràs de Belén Estebán. «La família de Jesulín de Ubrique s'assabenta que Belén Esteban està embarassada perquè li dona un atac» de diabetis. En aquest moment és quan la llavors parella del torero va al metge, i aquest els hauria dit que «aquesta senyora està embarassada de quatre mesos».

Però clar, Julián Fernández Cruz es planteja una pregunta que sembla lògica fer-se: «Per què Belén Esteban va ocultar a Jesulín i a la seva família que estava embarassada?». Encara que ell mateix es respon i es reafirma en la seva idea que Jesulín no seria el pare de la criatura. «Estava fent comptes, a veure si li quadraven».

Com és lògic, en aquest moment la decisió que havia pres Belén d'ocultar el seu embaràs durant tant de temps no va agradar gens a Ambiciones. És més, l'escriptor defensa que van pressionar al torero perquè se sotmetés a una prova de paternitat. I encara que algunes fonts expliquen que ho va fer i que va sortir afirmativa, ell té una altra versió dels fets. «Gent molt pròxima a ell em diu que mai se la va fer. Això és el que m'expliquen. Ell tenia uns valors molt tradicionals i no volia quedar malament davant de tothom», conclou sobre aquest assumpte.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari