Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne ja no pot amagar més el que ha passat amb quatre dels seus nets

El cantant ha patit les conseqüències de les altíssimes temperatures d'aquest cap de setmana

Bertín Osborne és un home molt familiar i entranyable. Després d'una vida d'èxit professional i convertit en un dels cantants i presentadors més estimats d'Espanya, amb 67 anys té unes altres prioritats.

Al llarg de tot aquest temps, Bertín ha après que el més important és la família, els amics i la salut. Passar temps amb la seva gent, malgrat els problemes i les crisis familiars que l'han perseguit en alguns moments de la seva vida, és el que dona sentit a la seva existència.

Imatge de Bertín Osborne i la seva filla Eugenia Osborne
A Bertín Osborne li encanta està amb la família. Aquí, amb Eugenia | Instagram

Tant amb les tres filles grans, Alejandra, Eugenia i Claudia, fruit de la relació amb Sandra Domecq, com amb els seus dos fills petits, Kike i Carlos, fills de Fabiola Martínez, Bertín és un superpare. A més, també destaca en la faceta d'avi, ja que Alejandra i Eugenia ja tenen descendència. Eugenia té tres fills, i Alejandra, tres més.

Per la seva banda, Claudia està esperant la seva primera filla, que es dirà Micaela i naixerà aquest estiu.

Feta aquesta introducció, aquest cap de setmana ha passat un esdeveniment important a l'Hacienda San José, el mas que Bertín té a prop de Sevilla.

Bertín Osborne, content per la comunió de quatre dels seus nets

Bertín Osborne ha pogut veure reunida bona part de la seva família a casa seva. El motiu ha estat una celebració que havien hagut d'ajornar a causa de la pandèmia de coronavirus i que finalment s'ha pogut dur a terme. I és que els fills d'Eugenia, Juan i Sandra, i d'Alejandra, Fausto i Valentina, els han fet la primera comunió.

Els nens han passat un dia en família meravellós. A més, les germanes Osborne han optat per una celebració conjunta dels quatre cosins. Segons ha explicat Eugenia, «tota la família hem pogut compartir amb ells el nostre afecte i alegria».

El que sabem de la celebració és el que Eugenia ha penjat al seu perfil d'Instagram, amb el hashtag #juntosenmomentosespeciales. Ha publicat algunes fotos amb els detalls de les taules de l'aperitiu i de la taula on s'ha servit el banquet. També ha mostrat l'espectacular decoració floral de la capella on s'ha celebrat la cerimònia religiosa.

L'incident que ha posat en alerta la família de Bertín Osborne

Eugenia també ha comentat que «ha fet molta calor», de manera que «hi ha hagut algun desmai». I és que les altes temperatures que aquests dies estan fuetejant el sud d'Espanya han jugat una mala passada a algun convidat. Per sort, només ha estat un ensurt que s'ha resolt ràpidament.

La segona filla gran de Bertín portava un vestit blanc i blau, amb escot de bec i esquena a l'aire, però amb mitja màniga bollada, així que no era el més adequat per a combatre la calor asfixiant que feia.

És bastant probable que puguem veure més detalls d'aquesta celebració en alguna revista. Bertín Osborne és un habitual de la revista '¡Hola!', que acostuma a fer-se ressò dels esdeveniments familiars del presentador.

El madrileny també acaba de ser notícia perquè suposadament s'ha reconciliat amb Fabiola Martínez. Arran d'unes paraules del presentador, es va començar a especular amb aquesta possibilitat. Fabiola, però, ha desmentit els rumors. Ha assegurat que són molt bons amics i diu que se centra a «mirar el futur, no el passat».

Bertín i Fabiola ja planifiquen l'estiu. Els fills que tenen en comú passaran bastant de temps amb ell. «Al camp, que els va molt bé». Carlos està tenint problemes per acabar el curs i ha d'estudiar, però aviat se'n podrà anar de vacances amb el seu pare.