Fotomuntatge de Jorge Fernández i Nora Aristegui

Jorge Fernández confirma els rumors i dona una gran alegria a la seva parella Nora

Jorge Fernández es mostra feliç després dels darrers esdeveniments

Jorge Fernández està d'enhorabona. El mític presentador d'Antena 3 no pot amb tanta felicitat i il·lusió després de les últimes informacions rebudes. Una alegria que arriba fins als seus més propers els qui comparteixen amb ell la bona nova.

I és que La Ruleta de la Suerte ha tornat a batre rècord d'audiència omplert d'orgull el presentador basc. Encara que no és la primera vegada que l'espai d'Atresmedia aconsegueix un repte semblant, saber que encara suma adeptes és motiu de celebració.

Jorge Fernández està feliç després de rebre una boníssima notícia

Són més de deu anys els que Jorge Fernández porta al capdavant de La Ruleta de la Suerte. El concurs més longeu d'Antena 3 va comptar amb el presentador basc l'abril del 2006 i des de llavors forma part de la graella televisiva.

El migdia és la seva franja horària i sembla que no li va gens malament d'acord amb les boníssimes dades d'audiència que ha anat collint. Sense fer gaire soroll, el concurs ha anat guanyant adeptes fins a batre autèntics rècords.

Imatge de Jorge Fernández, presentador de La Ruleta de la Suerte a Antena 3
Jorge Fernández celebra que La Ruleta bat rècords | Antena 3

Tant és així que no han estat poques les vegades que ha estat escollit com el programa més vist del migdia. L'última es va produir fa uns dies quan el programa va aconseguir la millor quota de pantalla de la temporada. Ni més ni menys que un 22,5%, més d'un milió d'ànimes pendents de la bona sort o de les desventures dels participants.

Sens dubte, una boníssima notícia que el mateix presentador va celebrar amb magnificència mitjançant una publicació al seu compte de Twitter. «Rècord de temporada!!! Moltíssimes gràcies per la vostra fidelitat», escrivia l'exmíster Espanya.

I és que La Ruleta només fa que sumar adeptes i, amb això, omplir de joia la cadena i els seus seguidors. Després de conèixer la feliç notícia, molts se sumaven a la celebració felicitant el presentador i lloant la bona feina que fa al capdavant del concurs.

«Enhorabona», publicava un fan. «Que bé, m'agrada La Ruleta», se n'alegrava un altre. «A casa s'ha convertit en una necessitat, mengem mentre juguem amb vosaltres», publicava una seguidora.

Jorge Fernández està disposat a anar a buscar deu anys més de rècord

La Ruleta de la Suerte ja s'ha convertit en un d'aquells concursos que quedaran per sempre a la memòria dels espectadors. No en va, té un gran equip professional darrere i és evident el bon rotllo i la qualitat humana que hi ha entre els seus components.

Jorge Fernández i l'hostessa, Laura Moure, fan un tàndem perfecte, però no ho és menys el que també hi ha amb la banda. Són ells els encarregats d'amenitzar el concurs participant en moments memorables.

Imatge de Jorge Fernández.
Jorge Fernández està feliç amb la feina a Atresmedia | Europa Press

A més a més, per no parlar dels concursants, els imprescindibles a l'espai, els qui són els veritables protagonistes. Els errors inimaginables o els intents de fer trampa donen aquesta cirereta que aporta al programa dinamisme i entreteniment.

D'aquesta manera, Jorge exerceix la seva tasca com a presentador d'una manera irreprotxable i així ha estat durant els 16 anys que porta al capdavant del concurs.

Jorge Fernández i Laura Moure, l'hostessa de 'La Ruleta de la Sort'
Jorge Fernández es veu deu anys més al capdavant de l'espai d'Antena 3 | Atresmedia

Quan aquest any es va complir l'aniversari, el basc es va mostrar feliç per la quantitat de vegades que ha mantingut el lideratge. De fet, no li va importar assegurar que es veia així «altres deu anys més».

Sobre quina era la fórmula de l'èxit, Fernández ho tenia clar: l'equip que fa possible La Ruleta de la Suerte. Un equip al qual va qualificar de «confiança, companyia i tranquil·litat». Adjectius que són més que evidents i que traspassen la pantalla.

▶️ Almudena Cid habla del embarazo y manda un mensaje a su ex, Christian Gálvez