Primer pla princesa Elionor

La princesa Elionor ja no pot amagar més els problemes d'amor a casa seva

Elionor ha hagut de sentir una declaració que deixa en evidència el que passa

La princesa Elionor ha vist que en els darrers mesos la seva família ha cobrat protagonisme als mitjans per qüestions amoroses. El seu avi patern ha vist sortir a la llum els seus romanços durant el seu matrimoni i la seva cosina Victòria ha estat notícia per la seva ruptura sentimental. Ara el que ha passat és que s'ha parlat de la seva altra cosina, Carla Vigo, i la seva falta d'amor.

En concret, l'hereva al tron ha vist que qui ha destacat aquesta situació no ha estat cap altre que Rafael Amargo. Aquest és el director de l'obra teatral on treballa com a actriu la filla de la seva tia Érika.

Elionor sap el problema del seu familiar

Elionor, encara que viu i estudia ara a Gal·les, està al dia de totes les notícies relacionades amb la seva família. Per aquest motiu, ha sabut que Amargo ha tret Carla a relluir durant una entrevista. Ho ha fet per lloar-la i també per deixar de manifest les mancances emocionals que la jove pot tenir.

Muntatge amb fotos d'Elionor i Carla Vigo.
Elionor escolta Amargo confirmar que a Carla Vigo li falta amor   | Catalunya Diari

En efecte, el bailaor, com recull Ok Diario, ha deixat de manifest que Vigo és «dolça, vulnerable i una nena. Jo li tinc molt de carinyo perquè ella em dona el mateix afecte. És molt propera i com amb molta falta d'aquell amor que tots necessitem que és l'amor de l'abraçada, de la proximitat».

En aquest punt, ha explicat més sobre el costat més íntim de Vigo. Ho ha fet dient: «A ella li va molt bé amb el noi, però té bons amics que li intentem donar bons consells sobretot. És molt jove».

De la mateixa manera, ha fet referència a la feina com a actriu de la cosina de Elionor. Sobre això, ha dit: «Està molt bé al paper que té a l'obra. Tothom té dret a tenir una oportunitat».

«M'encantaria que la veiéssiu a Yerma perquè està molt bé. Ara a l'espectacle que estreno a Madrid, basat en una novel·la sobre Domingo Zapata, encara no sé si tindrà o no paper».

Sobre el futur professional de la jove ha exposat: «Hi ha molts tipus d'actrius i haurà d'agafar el seu lloc i estil. Jo et puc parlar del que hi he treballat i del personatge que li he donat. Potser una mica més resolutiu o més fort ja ho hauríem de veure».

Rafael Amargo
Rafael Amargo ha revelat el que pensa de Carla a nivell personal i professional | Europa Press

Elionor i la seva cosina més 'controvertida'

Elionor ha vist que aquesta vegada la seva cosina Carla ha estat notícia de manera indirecta. Però en moltes altres coses ho ha estat per declaracions que deixen en evidència la seva família d'una manera o altra.

Les darreres setmanes, la cosina d'Elionor ha deixat de manifest públicament que no li agrada gens l'aspecte físic de la seva tia. Exactament, ha exposat: «No vull que diguin que per això sóc masclista, però encara que el cos està bé, els braços així tonificats no queden bé en una noia. Si jo tingués aquests braços, em veuria horrorosa, però si ella es veu bé així...».

▶️ Letizia no cede pese al enfado familiar y se sale con la suya
Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo
Elionor ha vist que Carla deixava en evidència la seva mare   | GTRES

De la mateixa manera, també va retreure que la seva tia encara no l'hagués anat a veure al teatre. És més, fins i tot va explicar que encara no li havia presentat el seu xicot, però que ho faria així que pogués.

Això sí, no ha dubtat tampoc a treure la cara per la seva família monàrquica. Ho ha fet dient: «Em sembla normal que hi hagi debat sobre monarquia i república, però no que la gent els insulti i els cridin de tot pel simple fet de ser qui són. La gent diu que no els han triat, però ells tampoc no ho han triat».