Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sara Carbonero.

Sara Carbonero descobreix que ha marxat amb una altra i que la relació va de debò

Sara Carbonero ha deixat d'amagar la crua realitat

Sara Carbonero fa molt de temps que se sent pressionada per la premsa del cor, però domina la situació de meravella. Ja té experiència en certes situacions i sap que el millor és assumir la veritat com més aviat millor. Per aquest motiu no ha amagat que la seva amiga Isabel Jiménez, la seva gran aliada fins ara, se n'ha anat amb una altra de vacances.

Sara Carbonero és una professional de primera divisió i ha deixat empremta en tots els seus companys, tot i que n'hi ha alguns que l'aprecien massa. És el cas de la presentadora Isabel Jiménez, que li va donar un cop de mà en el seu pitjor moment i mai s'ha separat d'ella. Les periodistes tenen tanta confiança que han creat un negoci juntes, una marca de roba que funciona de meravella.

Primer pla Isabel Jiménez
Sara Carbonero coneix els nous plans de la seva amiga. | GTRES
 

Sara té clar el que la premsa pensa sobre aquesta relació, però només ella sap la veritat i està tranquil·la amb els últims esdeveniments. La revista Semana assegura que Isabel ha trobat una «substituta» per a Sara Carbonero, encara que això no és cert. Continuen sent amigues, el problema és que l'ex d'Iker Casillas no ha pogut marxar de Madrid.

Sara Carbonero sap que la seva sòcia Isabel ha gaudit d'unes merescudes vacances a Eivissa en companyia d'una cara coneguda: Esther Cañadas. Aquesta relació d'amistat va de debò i tot fa pensar que farà parlar molt al llarg de l'estiu. El públic vol saber com s'ha pres la periodista de Ràdio Marca haver de compartir un dels seus grans suports amb una altra dona.

Carbonero és tremendament discreta, de fet, ha rebutjat ofertes molt suculentes per parlar de la seva separació matrimonial. La premsa l'ha convertit en una icona i molts pensen que és víctima del seu amor per Iker Casillas. Es va dedicar en cos i ànima a la seva història d'amor, fins i tot, va renunciar a la carrera professional quan estava en el millor moment.

Sara Carbonero ha trencat amb el seu xicot

Sara ha travessat un problema de salut delicat i el pare dels seus fills sempre va estar al seu costat, per això li fa respecte. La relació entre ells ja no anava bé, però el futbolista sabia que no podia abandonar la presentadora. Junts van superar aquest cop dur, malgrat que no van aconseguir solucionar la seva situació amorosa i van decidir posar fi a la seva relació.

Muntatge Sara Carbonero i Kiki Morente
Sara Carbonero ja no està sortint amb Kiki Morente. | CatalunyaDiari
 

Carbonero de seguida va enamorar-se d'una altra persona i va intentar refer la seva vida sentimental, encara que no ha complert el seu propòsit. Es va fixar en el cantant Kiki Morente, que també va arribar a il·lusionar-s'hi i va apostar pel futur del festeig. Tot i això, l'ex de Casillas és molt famosa i Kiki no volia tenir repercussió a la premsa rosa, per això va decidir allunyar-se.

Isabel Jiménez ha seguit de prop tots els canvis que hi ha hagut a la vida de la seva sòcia i sempre ha estat a prop per ajudar. Ara té una nova amiga, Esther Cañadas, encara que és evident que no descuidarà les necessitats de Carbonero. Tot i això, la revista Semana, una publicació amb molt de pes, ha obert la porta a l'especulació.

Sara Carbonero vol refer la seva vida

Sara ha superat amb èxit la seva separació d'Iker Casillas perquè el matrimoni feia molt de temps que estava malament. També ha assimilat que ja no hi està amb Kiki Morente i tot ha estat gràcies al seu nou projecte professional. Treballa a Ràdio Marca presentant una secció que és tot un èxit i els seus seguidors li han demostrat que sempre estaran amb ella.

Carbonero està travessant un moment professional perfecte i ja no és a l'ombra de ningú, tot el que té és gràcies a ella. Viu a Madrid amb els seus fills i sempre que pot passa temps amb les seves amistats, sobretot amb Isabel Jiménez. Tot fa pensar que ella també té relació amb Esther Cañadas, que cada vegada té més presència als mitjans.