Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David Flores, obligat a deixar casa seva després de retrobar-se amb Rociíto

Antonio David Flores sap que Rociíto ha tornat amb força

Antonio David Flores travessa un dels moments més especials de la seva trajectòria professional, però no es donarà per vençut. La major part dels seus antics companys li han donat l'esquena, però ara ha guanyat molt de pes a les xarxes socials.

Gaudeix d'un exèrcit de seguidors que està disposat a fer qualsevol cosa per ell, fins i tot acabar amb Rociíto.

Antonio David Flores s'ha retrobat amb la seva exdona a través de la petita pantalla i ha pres una decisió. No vol formar part de la nova guerra, per això s'ha vist obligat a fer les maletes per marxar a València. Ha marxat de casa amb la seva xicota Marta Riesco i junts han gaudit d'un concert d'Alejandro Sanz.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Antonio David Flores és de vacances amb Marta Riesco   | Catalunya Diari

Antonio David ha tornat a veure Rociíto a Telecinco gràcies a un nou documental titulat 'En el nombre de Rocío'. La filla de Rocío Jurado ha promès que aquesta vegada deixarà al marge el pare dels seus fills, però podria no estar sent sincera. És inevitable que en parli, així que l'antic col·laborador de 'Sálvame' ha decidit allunyar-se del conflicte.

Antonio David té molts assumptes pendents amb Rocío Carrasco, però ella prefereix centrar-se en la seva trajectòria televisiva. Quan va acabar el programa 'Contar la verdad para seguir viva' es va comprometre a portar Flores als tribunals. El públic va aplaudir aquest objectiu, però el pas del temps ha demostrat que tot era mentida: ningú no ha rebut cap citació judicial.

El pare de Rocío Flores gaudeix d'una relació especial amb la família Mohedano, que estan a punt de viure una autèntica revolució. Rocío acusa el clan d'haver anat en contra dels interessos de Rocío Jurado i demostrarà el drama que ha viscut. Telecinco ja ha emès les primeres imatges del nou documental i tot fa pensar que hi haurà moltes víctimes.

Antonio David Flores rep un missatge important

Antonio David sap com funcionen els mitjans de comunicació millor que ningú, per això sap que el clan Mohedano té problemes seriosos. Ell s'ha desmarcat de la revolució marxant a València per gaudir de la seva relació amb Marta Riesco. La reportera el considera un home valent, per això li ha enviat un missatge a través de les xarxes socials.

Antonio David Flores somrient
Antonio David Flores sap com funciona la televisió   | GTRES

«Et besaré com ningú en aquest món t'ha fet un petó. T'estimaré amb el cos, amb la ment, amb la pell i el cor», ha escrit Marta al seu Instagram. Junts han gaudit d'un concert d'Alejandro Sanz i l'ex d'Olga Moreno ha aprofitat per renovar energies.

Flores ha posat en mans de professionals el que ha passat el darrer any: el seu acomiadament de Telecinco i els atacs que ha rebut. Considera injust tot el que li ha passat i el cert és que cada cop hi ha més persones que hi estan d'acord. Després de retrobar-se amb Rociíto ha confirmat les seves sospites: Carrasco no es cansa de lluitar.

Antonio David Flores coneix els nous plans

Antonio David haurà de suportar les noves declaracions de Rocío, però també sap que tindran una resposta immediata. La família Mohedano no guardarà silenci, així que el camí de Carrasco no serà senzill. També hi ha Marta Riesco, que pretén escriure un llibre explicant les seves memòries perquè el públic descobreixi la veritat.

«És una cosa molt personal que fa temps que penso i més després de tot el que ha passat els últims mesos. S'ha parlat molt de mi a programes i revistes i ara vull ser jo qui, sense censura, expliqui la seva història en primera persona». Marta vol desmuntar els rumors que tant de mal li han fet i els seus fans estan desitjant saber què ha passat.