Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro confirma els pitjors presagis sobre el seu nou germà

Andrea Janeiro no sap què dir

Andrea Janeiro viu una de les millors etapes de la seva vida. I és que, des que el petit Hugo Janeiro va arribar a les nostres vides, la filla de Jesulín de Ubrique no ha pogut amagar l'emoció per l'arribada del nou germanet.

Dimarts passat, 7 de juny, a la nit, va saltar als mitjans de comunicació que María José Campanario i el seu marit per fi havien donat la benvinguda al seu tercer fill en comú.

I, tot i que el part estava programat per a finals d'aquest mes, la veritat és que van haver d'avançar-lo en adonar-se que el nadó ja estava totalment format.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro està molt emocionada. | CatalunyaDiari
 

Durant tots aquests mesos, el pare d'Andrea Janeiro i la seva dona han estat portant el seu embaràs a la més estricta intimitat, encara que, en els últims dies, s'han conegut alguns dels detalls del part.

Segons han pogut saber els mitjans de comunicació del nostre país, el nadó ha nascut totalment sa i ha pesat al voltant dels tres quilos.

Ara ha sortit a la llum una informació sobre Andrea Janeiro que ha confirmat els pitjors presagis sobre el naixement del seu germà petit.

Andrea Janeiro encara no coneix el petit Hugo

Avui dia, Andrea Janeiro encara no s'ha desplaçat fins a Jerez de la Frontera per conèixer el nou integrant del clan Janeiro. I és que, tot i les ganes que té la jove de veure la cara al seu germanet, aquesta trobada encara no s'ha produït.

Dimecres passat, 8 de juny, durant l'emissió d'El Club social d'El programa de Ana Rosa, els col·laboradors d'aquest espai van decidir comentar tots els detalls de l'esperat naixement del fill de María José Campanario i Jesulín de Ubrique.

Muntatge d'Andreíta, Jesulín i María José Campanario.
Andrea Janeiro encara no coneix el seu nou germà. | CatalunyaDiari
 

Va ser la mateixa Paloma García-Pelayo la que va donar alguns detalls sobre el tema. Però el que més va cridar l'atenció de la seva informació va ser la reacció que ha tingut la filla de Belén Esteban en relació amb el naixement d'Hugo Janeiro.

«Els germans estan molt contents, inclosa Andrea. Segons em diuen fonts molt directes, està molt feliç», va assegurar la periodista. «S'espera també la seva visita».

I, tot i que encara no s'ha produït aquesta trobada, sembla que durant els pròxims dies Andrea Janeiro viatjarà fins a aquesta localitat andalusa per conèixer el seu germà.

La nova vida d'Andrea Janeiro

Des de fa uns quants mesos, la vida d'Andrea Janeiro ha canviat radicalment. I és que, tot i que la seva mare fa més de 20 anys que lluita per ella als platós de televisió, ara sembla que la relació amb la seva família paterna està millor que mai.

Després de molts anys distanciada de Jesulín de Ubrique, sembla que el torero ha volgut recuperar tot el temps perdut amb la seva filla gran.

Muntatge amb fotos d'Andrea Janeiro i la seva germana Julia Janeiro.
Andrea Janeiro manté una molt bona relació amb la seva germana. | CatalunyaDiari
 

Andrea, per fi, ha aconseguit el que la seva progenitora fa anys que demana: que el seu ex se'n preocupi. Fa unes setmanes, i durant una de les visites a la capital d'Espanya, el destre va organitzar un dinar amb les seves dues filles grans.

Encara que aquesta bona sintonia no només s'ha produït entre pare i filla. Avui dia, Andrea Janeiro també manté una molt bona relació amb María José Campanario i Julia Janeiro, amb qui es reuneix habitualment a Madrid, on totes dues resideixen.