Primer pla de María Patiño

María Patiño, assenyalada pel que va fer amb l'intent de suïcidi d'una famosa

Patiño es va veure obligada a demanar perdó

María Patiño va tornar a rebre les crítiques dels espectadors pel que va passar aquest diumenge a 'Socialité' . Durant el programa van parlar sense problemes sobre l'intent de suïcidi d'una presumpta famosa. Aquest personatge s'hauria posat en contacte amb ells amenaçant que es trauria la vida si no l'ajudaven.

Una de les redactores de l'espai, Miriam Muñoz, apareixia parlant per telèfon amb aquesta celebritat. «Entenc que estàs malament, però, si us plau, no facis cap bogeria. Estigues molt tranquil·la, intentarem ajudar-te en tot el que puguem», assenyalava.

Tot això mentre Patiño seguia amb molta atenció la conversa des del plató. Durant tot el programa es va mantenir en secret el nom de la dona. «La meva companya Miriam està parlant amb algú molt conegut que ens està demanant ajuda», apuntava.

Advertia als espectadors que «tots vostès saben qui és». Afegia que «ho està passant fatal. Pensa en coses terribles i intentarem ajudar-la perquè se'm posa plorar i no pot ni parlar».

Van tractar durant una bona estona un assumpte tan delicat com és el suïcidi. Les connexions eren constants entre el plató i la redacció, on hi havia la seva companya intentant calmar la famosa.

María Patiño, durant la connexió amb la redactora que parlava amb la presumpta famosa
María Patiño, durant la connexió amb la redactora que parlava amb la presumpta famosa | MEDIASET

«Que es tranquil·litzi, que és un tema molt seriós amb el qual no s'hi pot jugar. Em quedaré aquí, no s'hi pot jugar amb aquesta mena d'històries», apuntava preocupada la periodista.

Recordava a l'audiència que «som aquí per ajudar-la, però que tingui prudència a l'hora de parlar de determinades coses. Som en un programa que veu molta gent i és un tema seriós i molt greu», subratllava.

María Patiño escoltava amb interès tot allò que li deia la seva companya. «Aquesta persona estava molt, molt nerviosa. És veritat que ha començat a dir moltes  coses i jo no he sabut com reaccionar gaire bé», destacava.

Amb el pas dels minuts va aconseguir que 'aquesta persona, molt famosa', es tranquil·litzés. Ha aclarit que estava passant per una situació «molt delicada» i «ens demana que l'ajudem», ha dit Miriam.

La presentadora va voler enfocar l'assumpte des d'un punt de vista seriós, però les xarxes socials van esclatar. Van criticar que es mencionés durant l'espai una informació associada amb el suïcidi.

«La frivolitat de Telecinco se supera cada dia. A Espanya hi ha uns 80.000 intents de suïcidi. Aquests cafres de Mediaset busquen guanyar audiència amb l'esquer d'un presumpte famós que truca per llevar-se la vida", va escriure un tuiter.

Una altra seguidora va qualificar de «repugnant» el que havia viscut. «Utilitzen el suïcidi com un esquer, dient que una famosa ha trucat al programa per llevar-se la vida. Després de quaranta-cinc minuts diuen que no l'emetran i demanen disculpes perquè no els tanquin».

María Patiño va mostrar el seu penediment

Maria Patiño , abans d'acomiadar l'espai, va voler demanar disculpes a l'audiència. «No vull jugar amb aquesta situació de nervis, insisteixo, amb determinades situacions que per desgràcia es viuen. Demano disculpes des d'aquí, en nom de tot l'equip», va indicar.

Al seu entendre, «una cosa és que algú estigui passant un mal moment i una altra que es jugui amb la intenció de poder fer alguna cosa. I, com que no som partidaris de jugar amb aquest tipus de qüestions, torno a demanar perdó».

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
La presentadora rep crítiques constants pel contingut del seu programa | Europa Press

Ho atribuïa tot al directe. Afegia que es tractava de situacions que «de vegades no se sap com gestionar, però deixem-ho. És una persona que està passant una situació delicada i aquí es quedarà».

Patiño, conscient de l'enorme enrenou provocat, incidia que «no vull anar més enllà, perquè no existeix més enllà. Perdó, ha estat una mala gestió del directe», concloïa.

▶️ El trauma familiar que le cambió la vida a Dani Martin