Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco confirma a la seva germana que no hi ha marxa enrere amb el seu secret

Rocío Carrasco ja sap què farà amb el document que inquieta la seva germana

Falten pocs dies perquè comenci a caminar la segona part del documental de Rocío Carrasco. El proper divendres 17 de juny podrem veure a primera hora els dos primers capítols de 'En el nombre de Rocío' a través de la plataforma de pagament de Mediaset, 'Mitele Plus'.

Això sí, a 'Viernes Deluxe' es podran veure en obert aquests capítols unes hores més tard. Aquests suposaran un abans i un després a la vida de la família mediàtica de Rociíto.

Dissabte passat s'emetia un avenç en què Rocío explicava algunes pinzellades del que es podrà veure a la segona temporada d'aquesta docusèrie.

La filla de Rocío Jurado, decidida a explicar tota la veritat de la família

Rocío s'ha mostrat contundent a l'hora de criticar Amador i Gloria Mohedano, Ortega Cano i Gloria Camila, entre altres familiars amb qui no té relació. «Continuen mentint en el nom de la meva mare. L'han feta servir, han fet servir el seu nom en va», deia contundent la madrilenya.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Telecinco estrenarà la segona docusèrie de Rocío Carrasco divendres, 17 de juny   | Mediaset

Rocío Carrasco assenyala amb el dit acusador la seva família. Els culpa d'haver utilitzat la seva depressió en aquesta última dècada «per anar campant a gust. S'han aprofitat del meu dolor, del meu silenci».

«Es pensaven que seria un silenci perpetu i s'han dedicat a fer el que no havien de fer. Ho han fet perquè jo no estava bé, perquè si no, no els ho hagués permès», afirmava a l'entrevista prèvia.

Rocío Carrasco té la documentació que la seva germana volia amagar

Sí que té clar que el seu objectiu és fer justícia i explicar la veritat sobre la seva família, però no ho ha fet per «venjança».

L'únic que vol és que tota Espanya sàpiga la realitat del que va passar amb l'herència de la seva mare i no el que s'ha explicat fins ara. «Jo no albergo odi. No m'han educat en aquests valors», afirma.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.
Rocío Carrasco sap que Gloria Camila s'ha sortit amb la seva   | CatalunyaDiari

Rocío Carrasco posa de manifest davant les preguntes d'Ana Isabel Peces que ha trobat certa documentació entre les pertinences de la seva mare. Aquesta serà demolidora a l'hora de demostrar qui és qui a la seva família mediàtica.

Cal assenyalar que entre aquests documents comprometedors hi hauria aquell manuscrit de Rocío Jurado en què, com es va exposar des de 'Sálvame', la de Chipiona deixaria per terra la imatge d'Ortega Cano. Tot i això, i segons exposava Rociíto, l'audiència no tindrà la sort de veure aquest document de 'La más grande'.

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado

No podrà fer res per evitar que alguns surtin a la llum

A col·lació d'això, cal recordar que Gloria Camila va portar la seva germana als jutjats per obligar-la a ensenyar aquest manuscrit abans de publicar-ho. La jove denunciava que era un document íntim de Rocío Jurado. Un text que, com a filla que és de l'andalusa, també té dret a comprovar de què tracta.

El desig de la jove era preservar la intimitat tant de la seva mare com del seu pare, i sembla que s'ha sortit amb la seva.

Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.
Rocío Carrasco ja no te por de parlar sobre la seva família   | Mediaset

«Mostraré alguns documents i d'altres no. Alguns no els mostraré perquè ja ho he fet al lloc on ho havia de fer», sentencia l'entrevistada. «Als tribunals?», pregunta la periodista en una xerrada íntima prèvia a la docusèrie pròpiament dita.

A banda, la madrilenya sosté que no hi ha cap opció que canviï d'opinió. Si bé avisa que no cal que parli del manuscrit perquè l'audiència sàpiga tota la veritat. «Ja hi ha prou informació per arribar a una deducció clara», ha dit sense embuts.