Ion Aramendi

'Supervivientes', a la corda fluixa en destapar-se una gran presa de pèl

Anabel Pantoja haurà dedonar explicacions sobre això

'Supervivientes' fa setmanes que genera malestar entre els espectadors. I és que estan farts del favoritisme cap a algun concursant i fins i tot dels canvis que està introduint a les gales. Ara, per si no n'hi hagués prou, el programa torna a estar en dubte per un secret que s'ha revelat i que té relació amb Anabel Pantoja i Yulen Pereira.

L'idil·li, que presumptament ha nascut a l'illa, està donant molt de joc al reality. Però ara s'ha fet públic que ja venia d'abans. Vaja, que va sorgir abans que comencés el programa.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira abraçant-se a Supervivientes
S'ha descobert la veritat sobre la història d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira | Mediaset

 

'Supervivientes' explota l'idil·li entre Anabel Pantoja i Yulen Pereira

El reality de supervivència fa dies que dedica gran part del programa a ensenyar imatges de l'acostament entre Anabel i Yulen. Se'ls ha vist declarant-se, tenint gestos d'afecte i fins i tot enfadant-se per bajanades. I a la gala de dissabte a la nit es va tornar a donar molt de protagonisme a aquest afer.

Concretament, es van emetre uns vídeos en què Yulen feia un petó a Anabel, i fins i tot van protagonitzar el primer 'edredoning' de l'edició. Vídeos que han generat moltíssims comentaris i que evidencien que entre ells ha sorgit alguna cosa especial.

'Supervivientes' queda en evidència després de la confessió de Desy sobre Anabel Pantoja

'Supervivientes' va centrar gran part de la vetllada de 'Connexión Honduras' a oficialitzar la història d'amor. No obstant això, aviat es va descobrir que darrere d'aquest idil·li hi ha una mentida. I va ser Desy, l'última concursant que ha abandonat el reality, qui la va treure a la llum.

El presentador, Ion Aramendi, li va preguntar què opinava sobre la nova relació entre Anabel Pantoja i Yulen Pereira. En un primer moment, va ser bastant cauta a l'hora de parlar sobre això. Així, va dir: «Com no ha de passar res entre ells, si hi ha atracció? No és estrany, perquè ella no té ningú esperant-la fora. Poc han fet, pel que podrien haver fet».

Desy Rodríguez
Desy ha revelat la gran mentida que hi ha darrere de l'idil·li de moda | Mediaset

Es va veure pressionada i, al final, va acabar explicant que a la preconvivència, quan els participants ja estan junts i sense càmeres, ja va passar alguna cosa. Va exposar: «A la preconvivència van passar moltes coses».

En aquest punt, va enviar un missatge a la mare de Pereira: «A tots ens donen dos preservatius, però nosaltres no en vam veure cap. Vaja, que és possible que et portin nets».

Aquesta confessió de la ja exparticipant va generar un gran enrenou a plató, on es va arribar a sentir dir a algun col·laborador: «Ha sortit la grossa. Vaja, que entre ells no només hi ha hagut un petó».

Unes paraules davant les quals Ion va intervenir per a dirigir-se a Desy: «És a dir, que ens han estat amagant que ja van tenir alguna cosa durant la preconvivència». I ella va respondre: «Hi ha hagut molt de tema des del principi. De fet, ella deia: "cafè amb aroma d'Anabel Pantoja" per a referir-se a ell».

Les xarxes 'cremen' després de descobrir-se la mentida

El reality, amb aquesta confessió, ha generat molta polèmica a les xarxes socials. Molts espectadors no han dubtat a manifestar que els sorprèn que hagin volgut amagar que l'afer ve d'abans. D'aquí, missatges com: «La història de Yulen i Anabel havia de ser la perla de 'Supervivientes', fins que va arribar Desy i va llençar per la borda tot el vodevil que s'havia muntat».

«Abans s'atrapa un mentider que un coix», deia un altre. I en aquesta mateixa línia es poden llegir comentaris com aquest: «Els realities cada vegada són pitjors. Estem a un pas que els donin un llibret perquè se l'estudiïn abans de començar a rodar».

Yulen Pereira
Molts espectadors del reality desconfien de Yulen | Instagram

No obstant això, altres seguidors del format han aprofitat per carregar contra Yulen. Consideren que ja va entrar al reality amb la intenció d'ensarronar Anabel. És més, creuen que està jugant amb ella i que, precisament per això, ara que està nominat ha fet un pas més en la relació.

Aquesta idea ha quedat de manifest amb comentaris com «Ell porta el llibret après» i «Quin ridícul! Passió per a salvar-se de nominació». I això sense oblidar-ne d'altres: «Es fa un petó amb ella just la setmana que està nominat. Crec que està tot molt clar».