Primer pla princesa Elionor.

La princesa Elionor confessa la prohibició de la seva mare que ja no pot aguantar més

Elionor ha de fer front a una educació molt estricta

La princesa Elionor ja compta els dies per tornar a Espanya. D'aquí poc més d'una setmana finalitzarà el curs a l'internat de Gal·les on estudia i tornarà a reunir-se amb els seus. Després de diversos mesos d'independència, es tornarà a veure sotmesa a les normes tan estrictes de la seva mare.

És prou conegut per tots que la reina és molt exigent amb les seves filles. Des de molt petites els ha fixat una sèrie de pautes que han de seguir rigorosament. I això afecta tant l'alimentació com l'ús de dispositius electrònics o hàbits del dia a dia.

Elionor, a diferència de les noies de la seva edat, ha de suportar unes quantes prohibicions. Li impedeixen menjar llaminadures o menjar ràpid, recull la revista 'Marie Claire' , que fa una classificació de tot el que té prohibit. La seva dieta consisteix bàsicament en plats bullits o a la planxa.

Les llaminadures mai no han tingut bona recepció a Zarzuela. Com a substitut de les gominoles i dels xiclets, la reina els permet menjar fruits secs. Però aquestes normes tan estrictes s'han de seguir tant a palau com als centres escolars on estudiïn.

Tan important com la nutrició, també ho és el descans. Per això s'ha de ficar al llit diàriament a les 21:00. Això sí, durant el període estival els pares cedeixen una mica.

Primer pla d'Elionor
Elionor no pot menjar llaminadures ni tampoc tenir xarxes socials | GTRES

Com que no ha de matinar tant i està de vacances li permeten anar al llit un parell d'hores més tard. Els reis volen que descansi el màxim possible perquè durant el dia pugui estar tan activa com sigui possible.

Elionor tampoc no té accés a les noves tecnologies. A la seva edat, la majoria de noies ja disposen de telèfon mòbil i xarxes socials. Però en el seu cas, no ho creuen convenient.

Té totalment prohibit obrir comptes a 'Instagram' o 'TikTok'. Com ella, també s'hi troba la seva germana Sofia. Tampoc no poden fer servir cap mena de dispositiu electrònic, excepte els caps de setmana.

Quan arriba dissabte poden navegar una estona per Internet i veure la televisió, però sempre amb la supervisió dels pares. A Felip i a Letícia els preocupa molt l'educació de les filles. L'hereva domina a la perfecció l'anglès, a més de parlar el francès, el xinès i l'àrab.

Des de petita l'han acostumat a veure les pel·lícules en versió original, fugint dels doblatges en castellà com fa la majoria. Des que van néixer compten amb el suport d'una mainadera britànica, amb qui s'han de comunicar en anglès.

La reina és molt estricta amb Elionor
La reina és molt estricta amb Elionor | GTRES

Conscients que algun dia arribarà a ser reina, també volen que sàpiga parlar altres llengües d'Espanya. Aquest és el cas del català, el basc o el gallec.

Elionor celebra el seu aniversari amb uns quants amics

Elionor sol celebrar els seus aniversaris amb un grup molt reduït d'amistats. També aprofita per bufar les espelmes amb els familiars. Això sí, el pastís s'ha de preparar amb farina integral i sense sucre.

A més, per ordre expressa de Letícia, està prohibit que es facin fotos de les filles sense consentiment. Ho volen tenir tot sota control i així ho transmeten als convidats. Les normes són per respectar-les.

La princesa, malgrat tot, vol finalitzar el curs per tornar amb els seus a Espanya. L'experiència a l'internat de Gal·les ha estat molt satisfactòria. Ha aconseguit convertir-se en una alumna més, sense tenir l'exigència que podia tenir al nostre país.

Elionor comença les classes a les 08:00 i no les finalitza fins a les 13:00. Pel que fa als horaris, al centre escolar també són força estrictes. No els permeten estar fora dels dormitoris més enllà de les 21:30 entre setmana.

▶️ Alertan a Letizia de los peligros de las visitas del emérito