Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández revela els anys que fa que no té relacions

Kiko Hernández silencia tothom amb la seva confessió més vergonyosa

Kiko Hernández és un dels col·laboradors de 'Sálvame' que té més capacitat per sorprendre l'audiència del programa. Les seves exclusives no deixen indiferent a ningú i ho sap gairebé tot sobre els famosos del nostre país.

Això sí, Hernández fa prop de 20 anys que és a la televisió i és un dels tertulians que més intenta preservar la seva intimitat. Encara que treballa en un programa on els col·laboradors són moltes vegades grans protagonistes.

Un format que té per costum revelar part de la vida privada que molts mai voldrien que sortís a la llum. Quan no té més remei, Kiko Hernández ha de parlar sobre la seva vida sentimental i, fins i tot, la vida sexual.

Kiko Hernández sol ser reticent a parlar de la seva vida íntima

Hi ha ocasions en què es veu tan acorralat que no pot fer res més que respondre a les preguntes dels presentadors de 'Sálvame'. Ja sigui per una pregunta incisiva de Jorge Javier Vázquez o per la que fos conductora del programa, Carlota Corredera.

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández revela quants anys fa que no té relacions | Telecinco

Del madrileny sabem que és un home a qui costa molt trobar parella i, per això, gairebé sempre ha passat la seva vida solter.

Sobre aquest tema, Kiko Hernández era qüestionat per Carlota Corredera fa uns mesos al plató de 'Sálvame'. Aleshores, aquest deixava els espectadors bocabadats quan confessava quants anys feia que no tenia relacions sexuals.

La veritat és que ell parla molt sobre la vida dels altres, però poc se sap de la seva. Del veterà col·laborador de 45 anys i pare de dues nenes, no se'n té coneixement d'una parella des de fa anys.

El cas és que, en un moment donat, aquest s'ha armat de valor i ha deixat descol·locats tots els col·laboradors de 'Sálvame' amb una confessió sexual que gairebé ningú no esperava.

Sabem que el col·laborador sempre s'ha mostrat poc inclinat a confiar en algú per ser la seva parella i sembla que, amb el sexe, tampoc no té gaire sort. I és que tal com afirmava fa un temps a Telecinco, ell es considera asexual, una confessió que va fer diverses vegades i que torna a repetir sense problema.

Kiko Hernández actuant al teatre
Kiko Hernández no ha tingut sort a l'amor   | INSTAGRAM (@KIKOHERNANDEZTV)

Era la mateixa presentadora viguesa la que confessava que quatre col·laboradors 'heterosexuals', relacionats amb una notícia bomba, havien d'estar amb l'ull posat. Però, Kiko Hernández, ni curt ni mandrós, sortia dient que «jo em quedo fora perquè, primer, jo sóc asexual i, segon, jo no surto mai de festa».

Kiko Hernández confessa quants anys porta sense tenir relacions sexuals

L'exconductora de 'Sálvame' no sortia de la seva sorpresa i li preguntava al madrileny que «ho has parlat amb algú?» Però aquest contestava contundent que «si no tens sexe… és que sóc asexual». Cosa que Corredera no acabava de donar-li crèdit.

«Jo crec que és més complicat això de ser asexual», sostenia Carlota. Mentrestant, Kiko recalcava que «asexual és que no tens sexe...», però ella no podia més i deia: «Bé, és igual».

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández es considera asexual | Mediaset

«Jo sóc tancat i, a més, asexual, sóc asexual total. Que sorgeix, doncs ha sorgit… Però que no hi ha cap complexe, ni res», va assegurar uns mesos abans. Era el presentador Jorge Javier Vázquez qui li preguntava aquella vegada quant de temps feia que no tenia relacions sexuals.

▶️ Paz Padilla gana por sorpresa y vuelve a Telecinco

«Uf! Quatre anys… És que no em ve de gust. Si em ve de gust, et creus que no ho faria? L'única preocupació que tinc ara mateix és perdre els tres quilos que he engreixat durant les vacances, amb el confinament i amb la COVID -19», afirmava fa un any. Un estat sexual que, sembla, no ha variat gaire el darrer any.