Primer pla d'Ana María Aldón.

Gema, la filla d'Ana María Aldón, trenca el silenci per explicar la veritat familiar

Ana María Aldón continua amb la seva estratègia per fer sentir la seva veu davant de la família del seu marit

Ana María Aldón torna a protagonitzar els escàndols familiars a casa d'Ortega Cano. No passa cap dia sense que la dona del destre sigui notícia per una cosa o per una altra. Últimament, Ana María ha volgut centrar-se en la seva faceta com a dissenyadora de moda.

Sent una de les estrelles de la Sálvame Fashion Week, els seus èxits amb l'agulla i el fil van quedar eclipsats ràpidament per l'acostament que va tenir amb Rociíto. Ana María ja havia donat una certa credibilitat a les revelacions familiars de la dona de Fidel Albiac, un fet que va desfermar la fúria a la seva família. Tot i això, tot es va precipitar quan va ser Carrasco qui va saludar Aldón en directe, coincidint a la passarel·la de Sálvame.

A tot això, cal sumar-hi la guerra que Ana María ha obert amb Gloria Camila, la filla d'Ortega Cano i una de les rivals de Rociíto. Amb una exclusiva i una portada a Lecturas, Ana María no deixa ben parada a Gloria Camila, ja farta de tanta conspiració familiar.

Ara, a Aldón li ha sortit un suport que pot desesperar definitivament Ortega Cano. El destre s'està esforçant per tornar la pau familiar i intentar que la seva filla i la seva dona es portin bé. No ho està aconseguint i les últimes paraules de Gema Aldón, no contribueixen precisament a l'objectiu.

Gema Aldón destapa la realitat que pocs coneixien

Gema Aldón no ha tingut cap mena d'objecció a publicar un missatge molt clar a les seves xarxes socials. Es tracta del suport públic cap a Rocío Carrasco, a les portes d'estrenar el documental contra la seva 'família mediàtica'. El tràiler deixa al descobert l'existència d'un segon testament de Rocío Jurado, diferent de l'oficial i promet la revelació de secrets familiars contundents.

Gema li dona total credibilitat amb un «Ella... forta i valenta. Ja no la faran callar».

Fotomuntatge d'una 'story' de Gema Aldón.
Gema Aldón trenca el seu silenci a les xarxes socials. | Instagram
 

Gema coneix moltes interioritats familiars, ja que al principi de la relació de la seva mare amb el vidu de 'la más grande' va estar vivint amb ells. La filla d'Ana María Aldón, a més, segueix el camí de la seva mare i podria concedir una entrevista molt clarificadora ben aviat.

Així ho testifiquen José Antonio Avilés i Sergio Pérez que, parafrasejant Gema, citen frases tan dures com «Si jo expliqués totes les meves veritats, podrien rodar caps» o «El pare (Ortega Cano) li ho consent tot a la seva filla (Gloria Camila)».

Ana María Aldón té clar el camí que ha de seguir

El conflicte familiar dels Ortega-Carrasco-Mohedano entra aquesta setmana en una nova fase de conseqüències imprevisibles. Ana María ja ha triat el seu camí i s'està allunyant definitivament de la família del seu marit. Especialment vol distanciar-se de Gloria Camila, la que mai ha ajudat a fer que Aldón tingui el lloc que es mereix a casa seva.

Imatge de Gema Aldón.
Gema Aldón també està farta de callar i vol explicar la realitat familiar de la seva mare. | Telecinco
 

La manera de fer-ho és apropant-se a Rociíto, la gran enemiga de la família Ortega-Mohedano i la persona que té totes les claus per treure'ls els colors. Rocío ja no vol callar i amb el documental que estrena aquesta mateixa setmana promet emocions fortes.

A més, queden quinze dies perquè s'inauguri el museu de Rocío Jurado a Chipiona. Tot està perfectament mil·limetrat perquè Amador, Gloria, Rosa i José Antonio es trobin entre l'espasa i la paret quan es faci el gran acte d'obertura del museu.

Per si no n'hi hagués prou, ara se suma Gema Aldón a la funció. I promet destapar també una faceta d'Ortega Cano i de la seva família que mai no s'ha conegut. El culebrot evoluciona i una altra vegada promet no deixar ningú indiferent.