Rafa Nadal i Xisca Perello

Rafa Nadal publica la foto que deixa clar què passa amb l'embaràs de Xisca Perelló

Rafa Nadal ja no pot amagar més el secret de domini públic

Rafa Nadal i Xisca Perelló fa més de 15 anys que estan junts i són una parella molt consolidada. Xisca ha estat i és un dels pilars més importants a la vida personal i professional del 22 vegades guanyador del Grand Slam.

La mallorquina sempre ha estat en els moments en què la força mental de Rafa Nadal s'ha vist minvada per les lesions. També a les temporades en què el tennista no ha triomfat tant com esperava.

El cas és que tots dos són més forts com més units estan. I bé ho sap el matrimoni, que, malgrat la seva discreció, sempre deixa mostrar a la seva manera l'amor profund que senten l'un per l'altre.

En els darrers temps, s'ha parlat molt d'un possible embaràs de la dona de l'esportista balear. I és que s'han vist algunes senyals de que la família Nadal Perelló podria augmentar els propers mesos.

Rafa Nadal i l'embaràs de Xisca que no s'acaba de confirmar

Al passat Roland Garros, el Grand Slam que aconseguia per 14a vegada el de Manacor, a Xisca se la va veure diverses vegades amb una mascareta quirúrgica, a més de vestir amb una determinada roba força ampla.

Dos detalls que van fer pensar que Xisca podia estar embarassada i la premsa rosa va començar a fer-se ressò d'aquesta possible bonica notícia per a Rafa Nadal i la seva dona.

Rafa Nadal amb la seva germana Maribel i Xisca
Rafa Nadal amb la seva dona i la seva germana, després de guanyar Roland Garros | GTRES

En els últims dies, i després de començar el tractament per millorar la lesió al peu, el tennista ha decidit parar. Ha volgut descansar amb la millor companyia a les aigües del mar Mediterrani.

Abans de decidir si viatjarà a Wimbledon per intentar aconseguir el seu tercer Grand Slam londinenc, Rafa Nadal necessitava unes vacances per resetejar. Així, podrà tornar a estar més centrat que mai de cara a la segona meitat d'aquesta temporada.

▶️ Rafa Nadal y Xisca Perelló rebosan de alegría tras confirmarse un secreto a voces

La foto que ho diu tot sobre l'embaràs de Xisca Perelló

El tennista i la seva dona estan passant uns dies de festa i això fa que, de vegades, publiquin alguna foto a les seves xarxes socials dels moments que tenen de relax.

Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Rafa Nadal i Xisca Perelló: l'últim gest que provoca tots els rumors  | GTRES

El cas és que Rafa Nadal ha sortit a navegar al catamarà que va estrenar el mes de febrer passat després de més de dos anys de llarga espera.

La parella formada per Rafa i Xisca ha volgut compartir una imatge amb uns amics. Amb ells, tots dos han gaudit d'unes plàcides jornades a les aigües mediterrànies i han tornat a créixer els rumors d'embaràs de la dona del tennista.

El motiu és que hem vist una vegada més Xisca Perelló lluint roba ampla, tal com ve fent a les seves últimes aparicions en públic.

Pocs es mullen sobre l'embaràs de la dona del balear

A banda d'aquest detall, són notoris els gestos de cansament i el desig de la parella de tenir fills, tal com han revelat alguns mitjans nacionals. Una de les que no s'han volgut mullar sobre el tema ha estat la dona de l'entrenador del manacorí, Carolina Cerezuela.

Imatge de Xisca Perelló.
Xisca Perelló aplaudint en les grades del Mutua Madrid Open | Europa Press

En declaracions a Europa Press, la dona de Carlos Moyá va afirmar que no és ella qui ha de confirmar o desmentir una notícia com la del possible embaràs.

De moment, Rafa Nadal segueix a la seva illa preferida aliè als comentaris, gaudint del descans del mar Mediterrani i del seu nou vaixell. Un pla que segur el fa recarregar les piles i tornar més fort mentalment que quan va acabar el Roland Garros.