Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco revela la veritat sobre el testament als seus dos fills

Rociíto fa públics nous detalls

Rocío Carrasco torna a la càrrega. Queden pocs dies perquè comenci la segona part de la seva docuserie. A més de carregar amb duresa contra la seva família, també té previst desvelar un secret sobre l'herència de la seva mare.

Durant els darrers dies, a la cadena han intentat promocionar al màxim l'estrena d'aquesta producció. Està previst que Rocío Carrasco mostri tota la documentació i les proves que expliquen els motius de la ruptura amb els Mohedano. Però també amb els seus germans i Ortega Cano, amb qui va perdre el contacte fa temps.

Dissabte passat es van presentar al 'Deluxe' alguns dels detalls que destaparà Rocío. Al tràiler que van emetre es va poder veure la filla de la xipionera parlar sobre el testament. Es va trobar a casa de la seva mare un totalment diferent de l'oficial, que va ser el que es va llegir.

En un avançament de tot el que ha d'arribar, revela que es tracta d'un document «diferent de l'oficial. Ara mateix s'està assabentant una part de la família que existeix això i una altra que ho tinc jo», va assenyalar amb certa incertesa Rocío Carrasco.

Sense cap dubte, tota la família estarà pendent de les declaracions que es donaran a la producció. El repartiment de l'herència ja havia generat molta polèmica abans, on ella va resultar ser la més beneficiada. Es va saber que tant Gloria Camila com José Fernando van obtenir un milió d'euros cadascun.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío emetrà el seu documental en qüestió de dies | Mediaset

Aquesta quantitat es va aconseguir de la venda de la casa de La Moraleja que tenia l'artista. Tot i això, mai no es va conèixer amb exactitud el que li van deixar a l'ex d'Antonio David Flores.

Rocío Carrasco promet donar molta guerra. Fa molt temps que amenaça de parlar, i durant les properes setmanes tindrà l'oportunitat de fer-ho a la seva docuserie. Entre els més damnificats apareixen Ortega Cano i Amador Mohedano.

El germà de la xipionera ha volgut pronunciar-se sobre això a 'Viva la vida' . Es va mostrar una mica estranyat perquè «jo no sabia de l'existència d'un altre document. Ni jo, ni ningú de la família», va assenyalar l'antiga mà dreta de la cantant.

Durant molts anys van ser inseparables i mai no se'ls va veure cap mena de diferència. Fins i tot Rosa Benito va assenyalar a les xarxes socials que la relació entre els dos germans era molt bona.

Es mantenen en espera que Rocío Carrasco aporti les proves pertinents per poder parlar. En qualsevol cas, sospiten que els pot fer molt de mal.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i els seus fills, Rocío i David Flores Carrasco
Els fills de Rocío estaran molt pendents dels nous detalls de l'herència | GTRES - Telecinco

«No sóc aquí per venjar-me, sinó per explicar la veritat», apunta Rocío Carrasco al pròleg de la docusèrie. Pretén oferir d'una vegada per totes les raons que l'han portat a distanciar-se dels seus.

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado

Rocío Carrasco vol defensar el nom de La Jurado

Rocío Carrasco defensa que molta gent del seu entorn se n'ha aprofitat i que fins i tot han tacat el nom de la seva mare. Recentment es complien 16 anys des que va morir 'la más grande'.

Ha estat molt clara a l'hora de referir-se al tipus de relació que desitja amb els familiars. «No els vull al costat, és una decisió presa, executada i crec que perpetuada en el temps», va subratllar ella. De fet no els convidarà a la inauguració del museu de la Jurado que obrirà les portes l'1 de juliol a Chipiona.

Amador i els Mohedano desconeixien que hi hagués una modificació a l'herència. Ara falten per saber els motius pels quals va canviar les últimes voluntats. Però també qui en va sortir beneficiat.

Rocío Carrasco serà l'encarregada d'oferir tots aquests detalls. Serà durant les pròximes setmanes a Telecinco.