Primer pla de Victòria Frederica.

Victòria Frederica sense escapatòria després de la confessió del seu ex Jorge Bárcenas

Jorge Bárcenas trenca el seu silenci amb una clara indirecta a la seva ex

Jorge Bárcenas trencava fa escasses setmanes amb Victòria Frederica de Marichalar després de tres anys de relació. Per fi, el jove va parlar dissabte passat a 'Viva la vida'.

El conegut DJ es va obrir en canal amb José Antonio Avilés sobre com va viure ser una persona anònima i sortir als mitjans de comunicació com 'el xicot de Victòria Frederica'.

Bárcenas va arribar a emocionar-se durant la xerrada amb el col·laborador de Telecinco, on ha parlat llargament sobre diversos temes de la seva vida privada.

Així, aquest va ser sincer a l'hora de referir-se a les crítiques de gent que no sap res de la seva vida més enllà del que es diu als mitjans. «Quan portes des dels 16 anys dedicant-te plenament al 100% a la música i que es digui que jo, de la nit al dia, sóc artista, no punxo bé... A ningú no li agrada aquest desprestigi sense coneixement», explicava davant el reporter de Telecinco.

Victòria Frederica i el seu xicot
Victòria Frederica i Jorge Bárcenas ja no estàn junts   | GTRES

Sobre que la premsa el persegueixi pel carrer, aquest admetia que, encara que l'estressa de vegades, el més desagradable ho pateixen els amics i la família. «No vull que quan estigui amb algú, i són els meus amics, estiguin tensos i patint», admetia a l'extensa entrevista amb Avilés.

Quan li han preguntat per la seva família, l'exparella de Victòria Frederica es va emocionar com mai no l'havíem vist. Especialment ho va fer en parlar de la seva mare, el pilar més gran de la seva vida. «Sempre m'ha donat suport i això és molt important, sempre hi és», confessava amb els ulls vidriosos.

Jorge Bárcenas parla per fi de la seva estressant relació amb Victòria Frederica

Pel que fa a la seva ex Victòria Frederica, el jove va parlar de com va començar l'interès de les revistes del cor quan va començar a sortir amb ella.

«Al compartir una relació amb altres persones que poden ser mediàticament molt importants i molt conegudes, com estem acostumats que molta gent expliqui la seva vida privada, donem per fet que tothom ho ha de fer», reflexionava.

Imatge de Jorge Bárcenas
Jorge Bárcenas deixa la porta oberta a tornar amb Victòria   | GTRES

Per si no n'hi hagués prou, Jorge Bárcenas també va parlar sobre com és en una relació de parella. «Sóc molt romàntic i detallista», expressava. Així, aclaria que prefereix tenir una relació correcta amb aquells qui han significat alguna cosa a la seva vida, en clara al·lusió a la seva exparella.

En un moment donat, Avilés li va preguntar com afronta les ruptures i aquest va contestar de manera sorprenent. «A dia d'avui, tinc tanta feina, tants viatges, un no parar de compromisos professionals, que no tinc aquest temps per parar-me a pensar-hi. Estic molt centrat en la meva carrera», revelava, deixant clar que es vol enfocar en la seva feina i no veu res més enllà.

Hi haurà una segona oportunitat amb Victòria Frederica?

Pel que fa a una segona oportunitat amb qui va ser la seva noia, Bárcenas deixa la porta oberta. «No ho havia pensat, no ho sé. Som éssers humans i la gent es pot equivocar, cal perdonar, ser millor persona cada dia, i si això hi és, és el més important. Cal ser feliç», ha dit contundent.

▶️ Rafa Mora desvela el verdadero motivo de la ruptura entre Anabel Pantoja y Omar Sánchez
Victòria Frederica i el seu xicot
Victòria Frederica i el DJ van ser parella durant més de tres anys   | GTRES

Quant a com batega el seu cor actualment, el DJ ha negat que tingui xicota. «El cor està centrat, content», sentenciava. És obvi que ha estat una entrevista més emotiva del que s'esperava i el jove no ha negat del tot tornar amb la seva exparella.

Després d'emetre l'entrevista, Avilés va exposar al plató que Jorge Bárcenas té un bon record de Victòria Frederica i que podria perdonar-la amb el temps.

«Jo llegeixo entre línies i veig que podria perdonar-la. No n'ha parlat malament, podíem esperar que disparés i no ho ha fet», afirmava el col·laborador.