Primer pla de José Fernando.

José Fernando parla amb els seus metges i accepta que encara ha d'arribar el pitjor

José Fernando es troba en un moment crític del tractament

José Fernando va néixer a Colòmbia, però quan era molt petit es va traslladar a Espanya i des de llavors es va convertir en una cara molt mediàtica. És fill de Rocío Jurado, la cantant més famosa de l'època, així que ha crescut envoltat de fama i de preguntes incòmodes. La seva vida no ha estat fàcil, per això el seu pare va decidir internar-lo el 2014 perquè superés certs problemes.

José Fernando, segons la seva família, està seguint un tractament estricte i gràcies al seu esperit de superació deixa enrere la seva malaltia. S'ha reunit amb els seus metges perquè últimament està gaudint de molts permisos i la llibertat cada cop és més a prop. El jove podrà gaudir de la seva filla María del Rocío en qüestió de mesos, tot i que el pitjor encara ha d'arribar.

José Fernando i Rocío Jurado
José Fernando és fill de Rocío Jurado. | CatalunyaDiari
 

José ha rebut una notícia desconcertant: la seva germana Rociíto està a punt de publicar un nou documental que podria ser el definitiu. Té la intenció de fer públic un testament secret de Rocío Jurado, un document que demostraria les males intencions d'Ortega Cano. Per si no n'hi hagués prou, una nova persona s'ha sumat a l'equació i està donant molts problemes.

José sap que Gema, la filla d'Ana María Aldón, ha fet servir les seves xarxes socials per enviar missatges d'ànim a Rocío Carrasco. Ningú no entén aquest comportament, ja que Rociíto està posant en dubte l'honestedat d'Ortega Cano. L'entorn del torero hauria d'estar unit i sembla que cadascú va per la seva banda, per això la situació és tan perillosa.

La germanastra del colombià ha fet servir les seves xarxes socials per escriure: «Ella, forta i valenta, ja no la faran callar». Aquestes paraules van dirigides a Rociíto, que ha promès que demostrarà les males intencions de les persones que estaven a prop de 'la más grande'. Els germans de la cantant, Amador i Gloria Mohedano, encara no han respost i no saben com reaccionar.

José Fernando vol abandonar el psiquiàtric

José estaria encantat de completar el seu tractament a temps per estar a prop del seu pare quan s'estreni el programa de Rocío. No obstant això, es troba en un moment crític i no es pot sobresaltar, per això cal que mantingui la prudència. Qualsevol contratemps podria fer malbé tot el que ha avançat en els últims mesos.

Primer pla de perfil de José Fernando
José Fernando vol estar a prop de la seva família. | Europa Press
 

El fill d'Ortega Cano ha assumit que té per davant una etapa complicada, ja que remouran sentiments molt profunds. Segons van explicar l'any passat, el juny del 2022 estava previst que acabés el tractament, però la data es podria endarrerir. Rociíto està tocant temes delicats i potser és millor que el seu germà estigui protegit.

José, molt abans d'ingressar al psiquiàtric, va reconèixer a la revista Diez Minutos que tenia relació amb la seva germana Rociíto. Va parlar bé de Fidel Albiac i va assegurar que tots tres gaudien d'una connexió molt especial, però ningú se'l va creure. Aleshores estava travessant unes circumstàncies concretes i el públic va pensar que només volia protagonisme a canvi de diners.

José Fernando va confiar en Rociíto i Fidel

José tenia una bona relació amb Fidel Albiac i mai no va imaginar que es convertiria en el personatge més desitjat. L'advocat no vol parlar amb cap periodista, per això la seva dona ha agafat les regnes i està disposada a explicar la veritat. El problema és que aquesta veritat farà mal a persones innocents i algunes d'elles travessen una situació vulnerable.

El colombià necessita tranquil·litat per acabar de recuperar-se i els metges haurien advertit que rebrà notícies desconcertants. La seva família està patint i és normal que se senti afectat, però s'ha de centrar en la seva salut. El més important per a Ortega Cano, molt més que el tractament de Rocío Jurado, és que el jove torni a estar sa.