Chenoa plorant en un plató de televisió

Chenoa rep la notícia que l'obliga a replantejar-s'ho tot abans de la seva boda

Chenoa ho té tot llest per celebrar el seu casament amb l'home de la seva vida

Chenoa està a punt de passar per l'altar amb el seu xicot, Miguel Encinas, cosa que la té molt il·lusionada.

Tot i això, alguna cosa pot entelar la felicitat de la parella, i és que el pare de la cantant ha tornat a parlar.

José Carlos Corradini ha tornat a denunciar que no rep per part de la filla el tracte que es mereix. La relació entre el pare i la filla és completament inexistent i és que ni es parlen ni es veuen des de fa temps.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez són a punt de casar-se.   | GTRES

Tot i això, Corradini no dubta a retreure a la cantant la complicada situació econòmica que travessa a Buenos Aires, mentre que ella viu sense cap angoixa econòmica a Madrid.

A més, també li retreu que ni s'hagi molestat a convidar-lo al seu proper enllaç.

«Sé que la meva filla es casa per la premsa, ni he rebut una invitació ni l'esperava. Però ja m'estic acostumant a aquest menyspreu», es lamenta l'argentí.

Chenoa pel carrer
Chenoa està molt emocionada amb els preparatius del casament | GTRES

«M'agradaria poder parlar amb ella per donar-li la meva versió, he quedat com el dolent sense merèixer-ho», sosté.

«L'única cosa que sento, de veritat, és que sigui feliç, que hagi trobat un home bo que l'estimi de tot cor», diu sobre el nuvi de Chenoa.

«Els meus amics em diuen que si no m'agradaria portar la meva filla a l'altar, i jo contesto que sóc el seu pare biològic, però no el de vida, no l'he criada, això ho ha fet la parella de la meva exdona. I ell és qui l'ha d'acompanyar a l'altar. No li trauria mai aquest lloc», remarca.

▶️ Nuevo garrotazo para David Bustamante de parte de su mejor amigo

José Carlos insisteix que està passant per un molt mal moment. «M'ha quedat una pensió de seixanta dòlars, hi ha dies que no tinc ni per menjar, miro al mil·límetre les despeses d'electricitat i d'aigua», confessa.

Chenoa rep un cop devastador a pocs dies de passar per l'altar

A més, és conscient que Chenoa està al corrent d'aquesta delicada situació, però no li interessa ajudar-lo.

«Segur que sí, però li és completament igual», sosté. «Només que m'ajudés amb cent dòlars al mes n'hi hauria prou. Amb tan poc, m'ajudaria a tenir una vida més digna».

«Aquesta quantitat és irrisòria per a algú com la meva filla. Però ni se li passa pel cap. Si no he pogut ser, per culpa de les circumstàncies, el pare present a la seva vida, és perquè la seva mare se la va emportar a Espanya quan era una nena», explica dolgut.

José Carlos Corradini, pare biològic de Chenoa
José Carlos Corradini, pare biològic de Chenoa | Catalunya Diari

«I encara que me l'hauria d'haver portada un cop a l'any, segons la llei, no ho va fer. Jo vaig accedir que marxessin de l'Argentina, no vaig ser un pare egoista».

Tot i que la cantant no vol saber res del seu pare, sembla que els seus germans sí que es preocupen i fins i tot l'ajuden en allò que poden.

«Un d'ells, que viu a Espanya, m'envia vint euros al mes, i un altre que resideix aquí em porta menjar de tant en tant. La meva jubilació és tan escassa que passo tota mena de carències».

Chenoa i Miguel passejant per Madrid
Chenoa i Miguel passejant per Madrid | GTRES

«He fet 68 anys i ja és tard per a aquestes coses. Vull morir al meu país, amb la cara molt colpejada pels vaivens de la vida, però amb el cap molt alt. I la meva consciència i la meva ànima en pau», assegura.

Tot i el dolor que li provoca l'actitud que mostra la seva filla, Corradini deixa clar que no li guarda rancúnia.

«L'estimo, és sang de la meva sang i no li desitjo cap mal. Però ella prefereix no veure la meva situació per no comprometre's. El mínim que podria fer és trucar-me perquè li expliqui la meva veritat i que tregui les seves conclusions».