Muntatge de Verónica Forqué i la seva filla

La filla de Verónica Forqué trenca el silenci i revela el secret guardat durant mesos

María Iborra explica el que mai havia confessat sobre la seva mare

Verónica Forqué i la seva filla, María, formaven un tàndem que semblava indestructible. Sens dubte, mare i filla eren ungla i carn, i així ho van demostrar sempre, quan Véronica encara vivia. Una actriu molt estimada per tots que ens va deixar glaçats després de morir prematurament als 65 anys.

I és que ja han passat sis mesos des que Verónica Forqué es va suïcidar. El 13 de desembre, María Iborra es va quedar òrfena de mare quan menys s'ho esperava.

Verónica Forqué durant la representació de l'obra de teatre 'La respiración' a Madrid (05/06/2017)
La mort de Verónica Forqué va deixar un buit molt gran a la seva filla | GTRES

Encara que Verónica va passar episodis de depressió molt durs, fins i tot amb algun intent de suïcidi pel mig, el fet de no tenir-la entre nosaltres fa mal. I és que Forqué va deixar un buit als seus seguidors, però, especialment, va ser un cop molt dur per a la seva única filla.

María Iborra trenca el silenci i confessa el secret de la seva mare

Des que va morir, segueix molt present a la memòria de les persones que l'estimaven i admiraven. La seva filla, María Iborra, és una de les persones que més ha patit aquesta pèrdua.

Verónica Forqué i la seva filla
María Iborra i Verónica Forqué estaven molt unides | GTRES

I no són poques les ocasions en què la jove fa referència a la seva mare, i s'emociona cada vegada que la recorda. És evident que la jove no acostuma a anar a esdeveniments públics. Però aquests dies sí que l'hem vist en un, on respondre a les preguntes que els reporters li van fer sobre la seva mare.

«La recordo amb molt d'amor», va afirmar la innovadora artista, que desenvolupa un contingut molt singular i creatiu a les xarxes socials. A més, va revelar que cada dia parla amb la seva mare i va dir que estava molt enamorada de la seva actual parella.

Això sí, no va voler donar detalls de si té al cap ser mare d'aquí a un temps.

La jove sempre s'ha mostrat forta després de la mort de la seva mare

Després de la impactant mort de l'actriu, María Iborra tenia clar que havia de seguir endavant i lluitar per a ser una artista diferent i amb segell propi.

«És el que ella hauria volgut que fes», sostenia la filla de la protagonista de 'Pepa y Pepe'. La noia sempre ha mostrat molta fortalesa després de la pèrdua de la seva progenitora. I li va dedicar una carta molt emotiva que es va publicar a la revista 'Shangay'.

«Cal substituir la pena per alegria. Et sento, i ens veurem aviat, a la següent etapa, perquè la vida dura un segon», deia aquest text.

Recordem que la unió entre mare i filla era tan notòria que fins i tot van compartir una trobada televisiva a l'última edició de 'MasterChef Celebrity'. Va estar amb ella donant-li suport al plató que tantes alegries, i alguns disgustos, va donar a l'actriu fa uns mesos.

«Jo també l'estimo»

En la intervenció que va fer al programa 'Maestros de la costura', que es va emetre de manera pòstuma, Verónica Forqué va parlar sobre la jove. Es va referir a l'admiració que els aspirants confessaven que sentien per la seva filla. «Jo també l'estimo», va confessar Forqué.

Verónica Forqué durant una intervenció a 'Maestros de la costura'
Verónica Forqué durant la intervenció que va fer a 'Maestros de la costura' | RTVE

La mort de Verónica Forqué va provocar una gran commoció al món de la cultura. Una pèrdua que van lamentar amics, companys i fidels del cinema espanyol, en què Verónica Forqué va ser una de les estrelles més importants dels últims quaranta anys.

Va ser un comiat multitudinari, i el record de l'actriu no va quedar allà. Durant aquest últim mig any, se li han fet diversos homenatges, i tots molt emotius.

Un va tenir lloc als Premis Feroz, on es van repassar algunes de les frases més icòniques que va pronunciar en vida. Per exemple, aquella d'«el món és dels valents»