Primer pla de Carlos Herrera seriós.

Carlos Herrera perd el control de la seva fortuna i demana ajuda urgent

Carlos Herrera és el locutor més ben pagat del moment

Carlos Herrera fa molt de temps que treballa davant dels micròfons i sempre ha aconseguit que la premsa respecti la seva vida privada. És un referent professional per a molts, però això ningú no s'atreveix a parlar de certs temes. Tot i això, ha estat ell qui ha posat damunt la taula un assumpte de vital interès: la salut dels seus comptes bancaris.

Carlos Herrera ha tingut un problema amb el banc, li han bloquejat les targetes i ha demanat ajuda urgent a través de les xarxes socials. Per un moment ha perdut el control de la fortuna, però això no ha estat el més perillós. El problema és que el públic ha començat a opinar i s'ha interessat per conèixer com és la vida econòmica del presentador.

Mariló Montero i el seu ex
Carlos Herrera ha estat casat amb Mariló Montero. | Europa Press
 

Carlos, segons una llista oficial publicada el 2021, és el locutor més ben pagat del moment, tot i que és complicat confirmar una xifra. Molts mitjans asseguren que cobra 7 milions l'any, encara que aquesta dada no ha estat corroborada per cap empresa. El que sí que és evident és que els seus comptes gaudeixen d'una salut envejable i això ja ha deixat de ser un secret.

Carlos podria haver col·laborat amb la premsa del cor perquè la seva vida està plena de temes interessants, però no hi està disposat. Es va separar de la presentadora Mariló Montero, amb qui té dos fills. El públic vol saber què va passar, però per ara només ha sortit publicat que el matrimoni va acabar d'una manera amistosa i que entre ells no va passar res de greu.

Herrera compta amb l'ajuda de Mariló Montero, de fet, tots dos estan molt units perquè volen el millor per als seus fills. Aquests darrers heretaran la fortuna del periodista en un futur molt llunyà i tot fa pensar que podran viure molt còmodament. El locutor no només treballa a la ràdio, també escriu i és la imatge de diverses campanyes de publicitat.

Carlos Herrera confessa la veritat: «Situacions dràstiques»

Carlos és un dels homes més poderosos dels mitjans de comunicació i ha fet servir la seva influència per explicar què estava succeint. La vostra entitat bancària ha comès un error i li ha bloquejat les targetes, així que no podia gaudir dels seus diners. Segons ha explicat, un dels seus amics l'ha estat ajudant fins que la situació ha tornat a la normalitat.

Imatge de Carlos Herrera seriós.
Carlos Herrera ha fet servir les seves xarxes socials per expressar-se. | GTRES
 

«Que meravellós resulta el cap de setmana quan CaixaBank et bloqueja les teves targetes i et deixa fins dilluns sense arreglar-ho. Que bonics els ordinadors sense personal que inventen situacions dràstiques per dades administratives estranyes». El periodista ha llançat aquest missatge i ha encès les xarxes socials.

Herrera ha despertat l'interès dels seus seguidors, que li han preguntat per la seva solvència econòmica. Els fans del comunicador volen saber si guarda diners al seu domicili i li han recomanat que tingui una petita quantitat per a emergències. CaixaBank s'hi ha posat en contacte i ha resolt el problema per demostrar que és una entitat eficient.

Carlos Herrera ha trobat la solució

Carlos, segons ha explicat al seu compte de Twitter, «havia fet dos àpats gratis», perquè els seus amics són molt generosos. L'han ajudat fins que el banc ha solucionat el problema i li ha tornat el control dels seus estalvis. El públic s'ha quedat més tranquil, però l'ha convertit en el més comentat de la xarxa per aquesta anècdota.

Herrera sempre ha estat prudent, maneja els temps millor que ningú i cap company l'ha traït. És possible que a les redaccions coneguin dades de rellevància, com ara quants diners guanyen a l'any. Tot i això, ningú s'atreveix a confirmar-ho perquè és un professional molt respectat i ningú vol tenir problemes amb ell.