Primer pla Ana María Aldón

Ana María Aldón ho fa esclatar tot en descobrir un detall de l'herència d'Ortega Cano

Ana María Aldón sap com solucionar els seus nous problemes

Ana María Aldón s'ha convertit en una de les col·laboradores més importants de Telecinco perquè el públic l'ha convertit en una estrella. Des que va participar a Supervivientes 2020 ha aconseguit una gran popularitat i fins ara havia tingut bona premsa. El problema és que el seu comportament ha acabat amb la bona relació que tenia amb els seus companys.

Ana María Aldón va vendre una exclusiva a Lecturas, però no va acudir a Viva la Vida, el programa en què col·labora, per donar la cara. Va marxar a El Rocío de vacances i va proposar fer una connexió en directe per aclarir tots els dubtes. Els seus directors van acceptar, però ella no va complir el tracte i Emma García es va mostrar visiblement molesta.

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón està passant per un moment delicat. | Mediaset
 

Ana María ha tornat al seu programa i s'ha trobat una cosa inesperada: una gran part dels seus companys estan en contra seva. La situació és tan extrema que Emma García li ha exigit que obeeixi les ordres i que respecti el torn de paraula. És la primera vegada que la presentadora li parla en un to tan contundent, un fet que demostra que estem davant d'una nova etapa.

Ana María és conscient que José Ortega Cano està en una situació delicada i no vol que cap problema l'afecti més del compte. Rociíto s'ha proposat explicar la seva veritat a Telecinco i el torero sortirà molt malparat perquè aportarà moltes proves. Suposadament l'herència que Ortega va rebre de Rocío Jurado amaga molta foscor i està a punt de veure la llum.

Ortega Cano, segons va explicar la periodista Marta Riesco, va heretar una xifra propera al milió d'euros. Tot i això, al Sábado Deluxe han explicat que Rocío Jurado havia redactat dos testaments, un fet que ha deixat descol·locat el torero. Aldón sap que s'acosta una bona tempesta, per això està tensa i ha tingut una topada amb la seva presentadora.

Ana María Aldón està obligada a explicar la veritat

Ana María treballa de col·laboradora a Viva la Vida, així que té l'obligació de contestar les preguntes dels seus companys. Fins ara estava molt còmoda, però aquest tracte cordial s'ha acabat perquè cada cop hi ha més polèmiques damunt la taula. Rociíto assegura que ha descobert alguna cosa relacionada amb l'herència que es va quedar Ortega Cano de Rocío Jurado.

Primer pla d'Ortega Cano en un photocall
Ana María Aldón coneix la decisió de José Ortega Cano. | Europa Press
 

«És un testament diferent del testament oficial, ara mateix se n'està assabentant una part de la família que existeix això i una altra, que jo ho tinc». Aquestes declaracions, emeses a Sábado Deluxe, marcaran un abans i un després, per això Aldón està tan nerviosa. Haurà de revelar com es troba el torero, encara que no està disposada a donar gaires detalls.

José Ortega Cano, segons va explicar la periodista María Patiño a Sálvame, es va negar a ajudar econòmicament la seva primera dona. La cantant estava molt malalta i havia de viatjar als Estats Units per posar-se en mans de bons professionals. El torero suposadament no va voler participar en aquest tractament, malgrat que Rocío Jurado li havia regalat tres milions d'euros.

Ana María Aldón confia en Ortega Cano

Ana María vol protegir el seu marit, per això la seva actitud amb els tertulians de Viva la Vida ja no és la mateixa. Sap que si té massa proximitat amb ells, ha de respondre preguntes incòmodes i no vol comprometre el torero. Ha descobert que Ortega Cano té un nou problema relacionat amb l'herència de 'La más grande' i ella prefereix apartar-se'n.

Aldón coneix tot el que ha passat a la seva família i és possible que estigui al corrent de les proves que aportarà Rociíto. El nou documental no se centrarà en Antonio David Flores, però serà igual d'invasiu. Tot fa pensar que els advocats del mestre ja estan treballant en noves demandes per frenar alguns escàndols.