Primer pla de Terelu Campos.

Terelu Campos revela la seva nova relació després d'assumir que l'han enxampat

Terelu Campos ha estat a 'Viva la Vida' i ha aprofitat per parlar

Terelu Campos fa molts anys que dona la cara, però mai no s'havia sentit tan incòmoda davant d'un conflicte. Els seus companys de Sálvame estan entossudits a alimentar una nova guerra familiar i ella no està disposada a passar pel mateix. Fa uns mesos va patir molt perquè la seva germana Carmen va atacar la seva filla Alejandra Rubio i ja ha après la lliçó.

Terelu Campos ha explicat com és la seva nova relació amb la premsa al bloc que escriu a Lecturas, titulat 'Lo que nunca conté'. Ha assumit que els fotògrafs tindran material de l'última escapada que ha fet amb les seves amigues i no es vol amagar. També ha aprofitat la seva presència a Viva la Vida per desmentir els rumors, ja que ha arribat l'hora de la veritat.

Fotomuntatge de Terelu i Carmen Borrego
Terelu Campos té una clara opinió sobre la feina de la seva germana | Catalunya Diari

Terelu ha explicat al programa d'Emma García que no té res a retreure a Carmen, tot al contrari. La seva germana s'ha fet càrrec de la carrera de María Teresa Campos i ella està molt agraïda perquè algú ho ha de fer. La presentadora ja té una certa edat i no pot prendre certes decisions professionals.

Terelu vol protegir la seva mare, per això no entrarà en el joc de Sálvame i no carregarà contra Carmen. Diuen que la col·laboradora ha parlat malament d'ella i que ha tornat a danyar Alejandra, però Campos no fa cas als rumors. «La millor persona que pot portar les coses de la meva mare és la meva germana, jo no tinc aquesta capacitat», ha explicat recentment.

La mare d'Alejandra també ha aclarit que ja no té por als reporters, així que tant li fa que li preguntin per un tema compromès. Tampoc no tem que li facin fotografies compromeses, per això ha gaudit tant del seu últim viatge. Aquestes són les normes de la seva nova relació amb els mitjans i està encantada d'haver canviat d'actitud.

Terelu Campos ha explicat la veritat

Terelu ha estat fora de Madrid gaudint de les seves amigues, un grup de noies que fa més de 20 anys que estan al seu costat. Hi ha qui acusa la filla de María Teresa de ser altiva, però tot són atacs que no s'ajusten a la realitat. És una persona humil que sempre ha tingut molt present la seva gent, per això gaudeix tant de fora de la televisió.

Primer pla de Terelu Campos
Terelu Campos té noves il·lusions | Europa Press

La tertuliana de Viva la Vida és conscient de la seva fama, per això ha estat una gran part de la seva vida cuidant la seva imatge. No volia cometre un error i embrutar la reputació de la seva mare, però ara ja no té aquesta pressió i pren altres decisions. María Teresa Campos està apartada dels mitjans, així que ja no pateix per determinats comentaris dels periodistes.

Terelu ha canviat de pensament i ja no té por als professionals intrèpids, per això ha gaudit tant del seu viatge. «Al principi tenia certa pressió per si m'enxampava la premsa, no us ho amagaré. No deixo de mirar per si veig l'objectiu d'algun paparazzi, però la veritat és que no veig res», ha escrit a 'Lo que nunca conté'.

Terelu Campos sap que tot sortirà bé

Terelu ha defensat Borrego a Viva la Vida i ha assegurat que és la persona que més pot ajudar María Teresa. Tot ha començat amb una entrevista que la presentadora ha donat a Kiko Hernández, gran enemic d'Alejandra Rubio. La noia considera que el negoci era evitable, però la seva família té un altre punt de vista.

La col·laboradora d'Emma Garcia està convençuda que la carrera de María Teresa Campos no necessita cap impuls. Tanmateix, sí que cal que algú controli els temps perquè tot segueixi en ordre i aquesta persona és la seva germana Carmen. Entre elles no hi ha cap problema, hi va haver en el passat, però no es tornarà a repetir.

La mare d'Alejandra sap que l'han enxampat: són molts els que han descobert la seva estratègia. Està mantenint un discurs molt amable per no generar cap nou conflicte.