María Teresa Campos ha conegut la veritat

María Teresa Campos pren mesures per a frenar una nova guerra familiar

Carmen Borrego i Terelu Campos tornen a estar enfrontades

Quan semblava que Terelu Campos i Carmen Borrego ja havien aconseguit arreglar les diferències, sembla que una nova guerra s'acosta al clan més mediàtic de la televisió.

Terelu i la seva filla, Alejandra Rubio, s'han tornat a posicionar en contra de Borrego. I és que elles senten que fan tot el possible per a protegir María Teresa Campos, però sembla que Carmen no hi està d'acord.

Sobretot, després que hagi decidit concedir una entrevista a la revista 'Diez Minutos'.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
Les Campos sempre han estat molt unides | GTRES

«Nosaltres volem tenir més protegida la meva àvia», sentenciava Alejandra al plató de 'Viva la vida'. Unes paraules que no van agradar gens a la seva tieta.

«Que s'assabenti tothom que jo també protegeixo la meva mare. Jo mai, a la vida, faria res que pogués perjudicar la meva mare. Això ho puc assegurar», responia molesta la filla petita de María Teresa.

«Les coses em fan mal... Jo no intento vendre la meva mare. Estic cansada, és una feina que es fa cada dia, i no vull que la gent pensi que utilitzo la imatge de la meva mare», es lamentava.

Imatge de María Teresa Campos i Terelu Campos assegudes a un balcó
Terelu Campos està molt preocupada per la seva mare | GTRES

«Quan la meva mare treballava, també ho portava tot jo, i ningú em qüestionava, i ara...», afegia.

«Em dol que pensin que jo no protegeixo la meva mare. Vaig acceptar l'entrevista amb Kiko perquè sabia que passaria un dia divertit i a gust», es defensava.

«Arriba un moment en què em sento malament. Faig les coses amb tot l'afecte del món», sostenia. Just per això, va prendre la difícil decisió d'allunyar-se dels temes professionals que involucren la comunicadora.

Carmen Borrego i Terelu Campos, un altre cop enfrontades

«En aquests moments, no he de ser jo la que porti les coses de la meva mare», apuntava. I és que Borrego culpa la seva germana i la seva neboda com a «responsables que se l'assenyali constantment».

«No necessito vendre la meva mare», remarcava. Així, té clar que han de ser altres persones les que s'encarreguin dels assumptes de María Teresa: «persones que mai fan res i no corren el risc d'equivocar-se».

Aquesta jugada inesperada de Borrego pot obrir un nou front entre les germanes. I això s'hi suma que Terelu se sent traïda després de l'acostament entre Carmen i el seu ex, Pipi Estrada.

Alejandra Rubio, Terelu, María Teresa Campos i Carmen Borrego
La família Campos, un altre cop al punt de mira | EUROPA PRESS

«No parlaré d'aquesta persona», assenyalava en referència a Estrada. «Ni parlo sobre aquesta persona, ni concedeixo entrevistes. M'importa una merda aquesta persona. Ni em condiciona la vida, ni res. Tant de bo em deixi en pau d'una punyetera vegada», deixava clar.

«No m'interessa si tenen bon rotllo o no. Jo no li he demanat explicacions. Si estar així amb Pipi és el que li neix, doncs que no li facin fer el contrari», assegurava.

«Que cadascú actuï en conseqüència», advertia. «No facis el que no t'agradaria que et fessin».

Belén Rodríguez, María Teresa Campos i Kiko Hernández
Belén Rodríguez, María Teresa Campos i Kiko Hernández | Cedida

D'altra banda, Terelu també va retreure a Borrego que no la informés de la recent entrevista que tenia previst concedir la seva mare.

«No m'hauria importat que em comuniquessin que es faria aquesta entrevista», remarcava. «Si a la meva germana la condiciona que jo hi sigui quan ve a treballar, doncs és tristíssim. Jo pensava que així se sentiria més acompanyada».

«Jo no intento governar la meva mare, només intento protegir-la», expressava. «M'hauria agradat saber-ho. També és la meva mare».

La televisiva és molt conscient de l'impacte que aquest tipus d'entrevistes té en la seva mare, motiu pel qual no vol exposar-la més del compte.

▶️ El sueldo de los presentadores de TV más famosos de España