Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco explica, per fi, per què no parla amb els seus germans ni Ortega Cano

Rocío revela els motius de la ruptura amb la seva família

Rocío Carrasco va romandre molt de temps en silenci. Tot i això, des de fa una mica més d'un any s'ha proposat treure a la llum tot el que havia callat. Entre els damnificats hi ha els seus germans i Ortega Cano, amb els quals no té cap mena de contacte des de fa anys.

En uns dies s'estrenarà a Mediaset la segona temporada de la seva docusèrie. En aquesta ocasió es podran descobrir molts més detalls de la seva vida. Promet no guardar-se res i parlar sense cap mena de censura sobre la seva família.

«No soc aquí per venjar-me, sinó per explicar la veritat», avança Rocío. Considera que amb les seves revelacions en aquesta producció «s'entendrà tot». Es mostra molt dolguda pel tracte que li han donat durant tot aquest temps, mentre ella estava callada.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco estrenarà el seu documental a Mediaset en qüestió de dies. | Mediaset
 

Afirma que «s'han aprofitat» del seu dolor. Vol deixar ben clar que va ser ella la que va decidir al seu dia allunyar-se dels seus éssers estimats. «No els vull al meu costat», afirma amb rotunditat. De fet, no hi ha marxa enrere amb la seva postura. Es tracta d'«una decisió que està presa, executada i crec que s'ha perpetuat amb el temps».

La filla de la cantant creu que el que ha patit amb la seva família és una «punyalada». No obstant això, tampoc «no la sorprèn gens». Està molt decebuda tant amb els seus germans, com amb els Mohedano i Ortega Cano.

Vol deixar clar que «no haurien pogut fer el que han fet si jo hagués estat bé». Confessa que en aquesta sèrie revelarà els motius pels quals no es parla amb Gloria Camila i el torero. Això sí, explica que darrere aquesta feina no s'amaga un intent de «venjança».

▶️ María Teresa Campos aclara sus palabras sobre Rocío Carrasco

Rocío Carrasco explica que «no els hi tinc odi, no se'm va criar amb uns valors on hi ha odi». Entén que «és gent que suposadament estimen, adoren i veneren la meva mare, i al final és tot mentida». Es proposa oferir el seu punt de vista perquè «no vull que se segueixi prenent el pèl a la gent a la meva costa».

Està cansada que sempre la situïn a ella com la dolenta en aquesta història. «No pots fer creure que els dolents són els altres perquè és mentida», indica molesta.

La dona de Fidel Albiac torna amb més força que mai després d'estar un temps apartada de la televisió. Si a l'anterior temporada va posar el focus sobre Antonio David, ara se centrarà en l'experiència viscuda al costat de la seva família després de la mort de Rocío Jurado.

Fotomuntatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
La filla de la Jurado revelarà els motius pels quals no es parla amb la família de la seva mare. | CatalunyaDiari
 

Admet que li ha costat molt arribar-hi, i que el camí recorregut «no ha estat fàcil». Fa balanç després d'un any molt intens, i considera que totes les confessions fetes li han servit de curació. Amenaça de continuar endavant, sense por de les conseqüències.

Rocío Carrasco es proposa netejar la imatge de la seva mare

Rocío Carrasco participa en aquesta docusèrie per «aclarir tot el que s'ha dit en el nom de Rocío Jurado que no és veritat». Carrega amb duresa contra aquells que «han trepitjat» la figura de la cantant, «arremetent contra la persona que més estimava al món», en referència a ella mateixa.

Explica que l'han «insultat i han utilitzat» el nom de la seva mare «en va». S'han complert 16 anys de la mort de l'artista, però avui dia «se segueix mentint en nom seu».

A més d'estar pendent de l'estrena d'aquesta segona temporada, l'ex d'Antonio David té entre mans altres assumptes. El més important és la inauguració del museu que pretén homenatjar 'La Más Grande'. Obrirà les portes el pròxim 1 de juliol a Chipiona.

Serà un dia molt especial per a Rocío, encara que no tindrà ningú de la seva família amb ella. Així ho ha avançat alguna vegada. Això sí, possiblement li donaran suport uns quants amics que mai no li fallen.