Primer pla de María José Campanario

María José Campanario fuig amb el seu fill en confirmar-se la notícia de Belén Esteban

La dona de Jesulín de Ubrique ha pres una decisió contundent

María José Campanario està emocionada. Acaba de donar a llum un bebè, Hugo, i s'ha adonat del que vol canviar a la seva vida. Els seus altres fills són mediàtics perquè només néixer ja van posar a la revista 'Hola!', la revista de confiança de la família. No obstant això, el bebè correrà una sort diferent i ningú li veurà la cara, perquè han decidit no vendre'l en exclusiva.

María José Campanario, segons informa 'Lecturas', ha fugit de l'hospital sense parlar amb la premsa i no ha concedit declaracions de cap mena. La seva arxienemiga, Belén Esteban, li ha enviat un missatge de pau en què li ha promès que no crearia més conflictes. Ella, però, no ha recollit el guant i prefereix fer cas omís de les bones intencions de la col·laboradora.

Fotomuntatge de Belén Esteban i María José Campanario
Belén Esteban i María José Campanario no tenen gens de relació | Catalunya Diari

Maria José fa molt de temps que col·labora amb la premsa del cor i sap molt bé com funciona el negoci, per això és tan estricta. Sap que els reporters volen informació sobre el que li va passar a Belén. I és que va tenir un accident laboral que la té impedida. La princesa del poble està desesperada perquè vol tornar als platós, però no pot ser perquè va amb cadira de rodes.

Campanario prefereix no fer cap comentari sobre això i sap que els reporters li volen fer preguntes, per això s'ha escapat. A 'El programa de Ana Rosa' van assegurar que posaria a la porta de l'hospital amb Hugo, però ha canviat de plans. L'advocat de la família l'ha avisat del perill, i s'ha estimat més no exposar-se més del compte.

Només ha parlat amb un periodista: amb el seu amic Aurelio Manzano, col·laborador de 'Ya son las ocho'. Li ha enviat un missatge per a deixar clar com es comportarà a partir d'ara, i és possible que prengui mesures per a protegir el seu nen. «Demano que respectin la intimitat del meu fill», ha declarat l'odontòloga en un to molt contundent.

María José Campanario sap quin problema hi ha

María José és conscient de la situació i no vol assumir cap risc, per això s'ha tancat a casa seva. Els col·laboradors de 'Sálvame' han confirmat les bones intencions de Belén Esteban, que no té ànim per a una nova guerra. Tot i això, la dona de Jesulín de Ubrique prefereix ser prudent i no entrar al joc de ningú.

Primer pla de María José Campanario
María José Campanario és molt feliç després del naixement del seu fill | Europa Press

Campanario ha estat molt preocupada per la seva filla, Julia Janeiro, que es va convertir en una estrella tot just complir la majoria d'edat. Els reporters van assetjar la noia per a intentar aconseguir una bona foto seva, i la situació es va descontrolar força. María José no vol que aquest drama es repeteixi, motiu pel qual farà tot el possible perquè el nadó sigui anònim.

Belén Esteban, mentrestant, està preocupada per la situació en què es troba: no es pot moure i ha de fer set hores de rehabilitació cada dia. Està tan delicada, que ha fet reformes a casa seva per a estar més còmoda i no haver de dependre de ningú. La revista 'Lecturas' assegura que ha canviat la banyera de la planta baixa per un ampli plat de dutxa.

María José Campanario ha patit per culpa de Belén Esteban

María José ha tingut molt mala premsa, i els experts en cor acusen Belén Esteban de ser-ne la responsable. La col·laboradora va dir que era una dona poc transparent i que no s'havia comportat bé amb Andreíta, la filla gran de Jesulín. El pas del temps ha demostrat que Campanario no vol tenir conflictes amb ningú. De fet, mai alimentat la tensió en cap plató.

L'esposa de Jesulín de Ubrique podria haver guanyat molts diners parlant de la família Janeiro, però ha triat un altre camí. Va decidir formar-se com a odontòloga, malgrat que tots els mitjans es van burlar d'ella quan ho va anunciar. Ha treballat molt i actualment és una professional de primera. De fet el programa 'Viva la vida' va parlar amb clients seus i estaven encantats.