Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer

Fidel Albiac arriba a un acord de separació i filtren els diners que ha guanyat

Fidel Albiac ha participat activament en el procés

Fa molt temps que Fidel Albiac aguanta que la premsa l'acusi d'aprofitar-se de la seva dona Rocío Carrasco quan aquest atreviment no és cert. El documental 'Contar la verdad para seguir viva' va ensenyar les cartes i va demostrar que l'advocat és honest. L'únic que ha fet ha estat donar suport a Rociíto, que ha travessat una època complicada.

Fidel Albiac sap que Rocío es va convertir en una estrella dins de Telecinco, però el temps ha demostrat que aquesta relació no durarà per sempre. El periodista Jesús Manuel Ruiz assegura que els nous directors de la cadena volen separar-se de la filla de Rocío Jurado. La segona sèrie que ha gravat tindrà molt menys protagonisme perquè s'han adonat que ja no és un producte rendible.

Imatge de Rocío Carrasco.
Fidel Albiac ajuda la seva dona en tot el que pot | Telecinco

Fidel, segons un conegut youtuber anomenat Juanjo, ha estat pendent d'aquest procés i està molest per tot el que ha passat. Han arribat a un acord de separació: Mediaset emetrà el nou documental de Rociíto, però no tindrà tant de pes com l'anterior. El portal 'Informalia' confirma que el matrimoni no ha parat fins que han autoritzat el projecte.

Fidel mai ha participat activament a la premsa del cor, però té molta experiència negociant i prenent certes decisions. Rocío hi confia, per això ha estat present en les negociacions de l'obertura del museu de 'La Más Grande'. El diari 'La Razón' assegura que l'advocat no volia moure's del seu domicili i que exigia que totes les reunions s'hi fessin.

Albiac i Rociíto, seguint les dades de 'La Razón' , guanyaran 60.000 euros anuals gràcies a un contracte que han signat amb l'alcalde de Chipiona. El matrimoni, concretament Rocío Carrasco, ha cedit els drets de Rocío Jurado perquè el centre obri les portes. Suposadament, els ciutadans no hi estan d'acord perquè consideren que s'hi està invertint massa diners.

Fidel Albiac accepta que hi ha nous perills

Fidel ha ajudat la seva dona en tot el possible, de fet ha estat moltes vegades als estudis de Telecinco parlant amb els directors. Jesús Manuel Ruiz, antic col·laborador de Sálvame, assegura que hi ha hagut un gran canvi a les altes esferes de la cadena. Borja Prado, el nou líder de Mediaset, no confiaria en Rociíto, per això el seu nou programa ha estat tant de temps en retransmissió.

Primer pla de Fidel Albiac
Fidel Albiac és conscient de tot el que ha passat | GTRES

Jesús Manuel ha fet un pas més i ha garantit que la filla de 'La Més Gran' ja no forma part de Telecinco. Suposadament han pensat que el millor era separar-se'n, però com que tenien un acord signat han hagut de respectar els temps. Potser la situació canvia si 'En el nombre de Rocío' , el segon documental, arrasa en audiència, però és un repte gairebé impossible.

Albiac és un expert negociant i diuen que ha format part activa del regnat televisiu de Carrasco. No ha accedit a cap entrevista, però presumptament està darrere de totes les decisions, és una mena de representant. Segons el canal de Youtube 'Cadena Juanjo Vlog' , ha estat negociant amb els responsables pertinents perquè la seva dona no perdi popularitat.

Fidel Albiac s'ha tornat molt desconfiat

Fidel és al punt de mira perquè l'antiga alcaldessa de Chipiona, on s'ha construït el museu de Rocío Jurado, ha parlat. Ha fet una entrevista a 'La Razón' i ha revelat que Albiac va voler signar el contracte al seu domicili de Madrid. És possible que no confiï en determinades persones i hi havia molts diners a sobre de la taula.

«La firma del mateix es va dur a terme a Madrid, a la residència de Valdelagua on viuen Rocío i Fidel Albiac. Aquests últims es van negar a viatjar fins a Chipiona, on tothom esperava veure'ls», confirma la política visiblement molesta. Hem d'aclarir que els 60.000 euros anuals els guanyarà Rociíto, però ella comparteix la vida amb l'advocat, així que ell també gaudirà d'ells.