Fran Rivera seriós.

Fran Rivera perd l'esperança en descobrir que la malaltia no té solució

Fran no sol parlar de certs temes, però alguns són un secret de domini públic

Fran Rivera és una de les cares més emblemàtiques de la crònica social perquè els seus pares van fer història dins de la premsa del cor. Per part de pare té un germà, Kiko Rivera, amb qui prefereix mantenir les distàncies perquè no acaba de confiar-hi. Per part de mare en té un altre, Julián Contreras, que està donant molt a parlar en els últims dies.

Fran Rivera ha mantingut una relació cordial amb Julián fins que determinades informacions s'han filtrat. El torero és extremadament discret i no se sent còmode protagonitzant polèmiques, per això prefereix apartar-se de certes persones. Contreras ha reconegut els problemes familiars en una de les entrevistes que ha fet per promocionar el seu darrer llibre i des de llavors tot ha canviat.

Primer pla del torero Fran Rivera amb samarreta blava i somrient
Fran Rivera vol protegir els seus | GTRES

Fran amb prou feines té contacte amb l'escriptor i molts periodistes no han parat fins a descobrir què hi ha darrere d'aquest conflicte. Julián està molt centrat en els problemes de salut del seu pare, per això no es vol distreure en cap altre assumpte. Suposadament, amb això s'ha creat la bretxa que el separa dels seus germans materns, Francisco i Cayetano.

Fran ha confirmat, mitjançant una entrevista que ha fet l'escriptor, que la malaltia del pare de Contreras no té solució. «Això lamentablement és una malaltia degenerativa i cada dia és pitjor. Es fa difícil i és dur, però almenys anem fent,» va declarar Julián a la revista 'Pronto' .

El marit de Lourdes Montes ha perdut l'esperança i sap que la relació amb el seu germà petit no tornarà a ser la mateixa. Ha fet una sèrie de passos que no tenen marxa enrere, com parlar dels problemes familiars als mitjans de comunicació.

«Hem d'entendre que som adults i que no hi tenim relació. En el meu cas no és una cosa que estigui subjecte a polèmica, no hi ha dards», va comentar Julián Conteras. D'aquesta manera va deixar clar que no sap res dels germans Rivera.

Fran Rivera coneix el problema de salut

Fran és molt discret, sol parlar amb tots els periodistes perquè és força educat, però mai no filtra res relacionat amb la seva família. Tot i això, tothom sap que coneixia els problemes de salut que té el pare de Julián Contreras. Aquest darrer ha fet una entrevista per recalcar que sempre estarà al costat del seu progenitor, encara que això el separi de certes persones.

Fran Rivera s'ha distanciat de Julián Contreras
Fran Rivera s'ha distanciat de Julián Contreras | CEDIDA

«Vaig fer una mica de pare de la meva mare i ara m'he convertit en pare del meu pare. En el cas del meu pare, és per unes circumstàncies mèdiques molt complexes. Però a més, amb ell tinc una relació que no tinc amb cap altra persona», ha explicat l'escriptor.

Rivera respecta les voluntats dels seus i sap que és complicat que torni a tenir contacte amb Contreras. Ha perdut l'esperança, però l'únic que vol és que aquesta situació no afecti la filla. Els mitjans volen saber com es porta amb el seu oncle Tana, encara que la resposta és evident: no saben res l'un de l'altre.

Fran Rivera ja ha pres una decisió

Fran només confia en Cayetano, amb els seus altres dos germans no té contacte i la ruptura és irreparable. El portal 'JALEOS' confirma la separació familiar, drama que ha empitjorat des que el pare de Julián està malalt. «La nostra vida és una, hem fet un matrimoni de pare i fill i estem vivint una vida compartida», va explicar Contreras.

Francisco respecta totes les relacions, però ha pres una decisió: no vol saber res de certes persones de la família. Per ell l'única cosa important és que la seva filla Tana estigui còmoda i per això ha de tenir una situació mediàtica tranquil·la. La jove ha guanyat molt de pes dins de la crònica social i és una digna successora de la fama de la seva àvia Carmen Ordóñez.