Primer pla de Raphael.

Raphael confirma el més temut i el secret de la seva neta Manuela

Raphael descobreix els plans de la seva neta gran

Raphael és el patriarca d'una nissaga familiar on els problemes i les dificultats del dia a dia es porten amb amor.

Al costat de Natalia Figueroa, el cantant que es troba en aquests moments de gira amb 79 anys, ha format una bonica família. Han tingut tres fills, Jacobo, Alejandra i Manuel i aquests han format les seves pròpies famílies.

Cap dels tres continua al costat de les seves parelles, però tots han tingut descendència, i Raphael té actualment vuit nets. Els tres divorcis viscuts a casa de Raphael s'han dut a terme amb la serenitat que el cantant i la periodista han inculcat als seus fills.

Així doncs, la relació de Jacobo, Alejandra i Manuel amb les seves respectives parelles -Toni Acosta, Álvaro de Arenzana i Amelia Bono- és molt bona. Tot i no haver funcionat com a parelles, tots han prioritzat l'interès dels fills, per tant, segueixen comportant-se com una família.

Raphael, sorprès pel camí que vol seguir Manuela

Ser net o neta del gran Raphael, a priori, pot semblar avantatjós. Tenir algú tan famós i amb un gran prestigi com a avi pot obrir moltes portes. De fet, la tònica general amb els descendents de personatges reconeguts és aprofitar-se de la seva fama per guanyar-se la vida.

No direm, doncs, noms, però són molts els que s'han volgut dedicar al mateix que els seus pares o avis, utilitzant la fama que els dona el cognom. El que també està molt de moda ara és participar en algun reality, a qui et conviden per ser 'fill o net de'. O encara més modern és convertir-se en influencer, amb el pretext de tenir algú a la família molt reconegut.

Imatge de Raphael posant amb la seva família.
Manuela Arenzana, la segona començant per la dreta, posa amb la seva família. | GTRES
 

Si això va acompanyat d'una formació adequada i d'un pla seriós per llaurar-se una professió, molts pares hi accedeixen. D'alguna manera cal guanyar-se la vida. Si, per contra, la fama i els diners fàcils són l'únic objectiu, aquí es poden produir problemes a mitjà termini.

Per sort, Raphael sembla que no tindrà aquest dilema, si més no, amb la més gran dels seus nets, Manuela.

És la més gran dels nets de Raphael i Figueroa, filla d'Alejandra i d'Álvaro de Arenzana. Lluny de cercar la fama i la popularitat, a Manuela només l'hem vist en algun photocall al costat de la seva família i al documental que s'ha rodat per commemorar els 60 anys a la música del seu avi.

Manuela ha heretat els trets físics de la dona de Raphael, Natalia, amb unes celles prominents marca genètica de la casa. Lluny de voler ser popular, Manuela estudia Psicologia i el seu objectiu és estudiar després Criminologia.

La mare de Manuela, Alejandra, és una reputada restauradora d'art, una afició que, segons expliquen, també ha heretat Manuela.

Raphael i els valors que ha transmès a la seva família

Manuela no és especialment activa a les xarxes socials. De fet, l'hem pogut veure en comptades ocasions. Una de les més recents s'ha interpretat com la seva presentació 'en societat' de la mà de la mare.

Totes dues posaven en una presentació de De Chávarri, una firma de joies, en una foto en què es pot veure la noia de 18 anys. El seu perfil a les xarxes és privat i els seus interessos impliquen començar a aparèixer en actes públics i fer declaracions.

I és que Manuela és una noia amb el cap molt moblat i s'ha adaptat perfectament a l'estil familiar. Discreció, feina ben feta i convivència amb la popularitat des del respecte i sense estridències.