Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó descobreix en el pitjor moment el pla secret del seu xicot Íñigo

Tamara havia confessat recentment el seu amor

Tamara Falcó confessa estar molt enamorada del seu xicot. Des que van començar a sortir sempre han hagut de fer front als rumors sobre possibles infidelitats. Però això no ha estat un impediment perquè la filla d'Isabel Preysler li declari el seu amor sempre que pot.

En les darreres hores, però, es coneixien els plans d'Íñigo Onieva. El jove va fer 32 anys fa uns dies, però no va ser fins aquest dijous quan va celebrar-ho. I entre els convidats, no hi havia la seva noia.

Tamara no va poder acompanyar la seva parella per qüestions professionals, ja que se la va poder veure a El Hormiguero amb el cantant Camilo, en una cita que no es podia perdre.

La seva absència va marcar el sopar d'aniversari d'Íñigo, que va optar per reunir un grup d'amics. La col·laboradora de televisió no va poder assistir a la celebració, encara que tampoc es descarta que se sumés més tard a la festa. En qualsevol cas, ella ha confessat alguna vegada que no és tant de sortir com el seu noi, i que prefereix aprofitar el dia millor que la nit.

Fa uns dies, el xicot de la marquesa de Griñón compartia tots els missatges d'afecte que havia rebut pel seu aniversari. El més romàntic, sens dubte, era el de la seva noia, que no dubta a proclamar als quatre vents el seu amor.

Tamara Falcó, feliç amb Íñigo Onieva
Tamara Falcó és molt feliç al costat del seu noi | GTRES

Ella va voler tenir un detall amb Íñigo i va publicar imatges d'algunes escapades que havien fet junts. A les fotografies apareixen fent-se petons, molt afectuosos.

En un dels seus missatges va escriure que «avui és l'aniversari d'una persona molt especial. El meu suport més gran, el més gaudit, el millor amic i el més divertit. T'estimo».

De les paraules de Tamara Falcó es desprèn que la relació marxa vent en popa. Fins i tot es va atrevir a considerar-lo «l'amor de la meva vida». Davant d'aquest comentari no va dubtar a reaccionar la seva mare, que li va contestar amb diversos cors a la seva publicació.

En vista d'aquesta situació tan bonica que travessa la parella ja s'ha arribat a especular amb la possibilitat que passin per l'altar. És una cosa que a la filla de lsabel Preysler li encantaria. De fet, porta molts assegurant que és un somni per a ella, però fins ara no havia trobat la persona ideal.

Sembla que Íñigo s'acosta molt a allò que ella buscava. I encara que eren molts els que no donaven ni un duro per aquest romanç, els protagonistes s'han obstinat a callar moltes boques.

A més a més, l'aniversari també rebia la felicitació de la seva cunyada Ana Boyer, que va pujar a les seves xarxes socials una foto en què apareixen les dues parelles juntes, deixant veure com és de bona la relació entre ells.

▶️ Tamara Falcó desvela el secreto mejor guardado sobre su físico

Tamara Falcó referma la relació

Tamara Falcó i Íñigo ja fa gairebé dos anys que estan junts. Encara que solen ser força hermètics amb la seva vida privada, ella sol revelar alguns detalls íntims de tant en tant. Això és el que va passar fa unes setmanes a El Hormiguero.

Va recordar com va ser la primera cita amb el seu xicot. «Si fes cas a com va sortir aquest primer 'match', no el torno a veure i mira on som», apuntava entre rialles. Desvelava que al principi «no teníem res a veure», però hi va haver una cosa que li va canviar la manera de pensar-hi.

Tamara Falcó amb la mirada perduda
La marquesa de Griñón no va assistir a la festa d'Íñigo Onieva | GTRES

La marquesa de Griñón havia d'enfrontar-se a un esdeveniment amb un nen malalt a qui li quedaven uns dies de vida. Així, l'empresari li va donar uns quants consells perquè normalitzés la situació.

Tamara va explicar que «em va dir que 'no es noti res. Ets perquè s'ho passi bé'». Aquestes paraules la van acabar per convèncer i a partir d'aquí el va començar a mirar d'una altra manera.