Primer pla de Víctor Janeiro

Víctor Janeiro preocupa la seva gent després d'explicar per què no ha vist el bebè

El germà de Jesulín s'ha vist obligat a fer el paperot de la seva vida

El naixement d'Hugo, el fill acabat de néixer de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, s'està convertint en un sainet bastant vergonyós. I un dels protagonistes de l'obra és Víctor Janeiro, el germà del torero.

Era previsible que Jesús i María José no es prodiguessin a atendre els mitjans ni a facilitar que els detalls del naixement. Durant aquests últims anys, tots dos han estat més aviat esquius amb la premsa i han confiat únicament en un mitjà, '¡Hola!'.

Fotomuntatge de Víctor i Jesús Janeiro
Víctor Janeiro està protegint els interessos del seu germpa Jesús | Catalunya Diari

L'exclusiva que suposadament tenen tancada amb la revista per a presentar-hi el petit Hugo és un dels motius que han fet que el panorama actual sigui tan insòlit. Ningú no sap per on entra i surt Jesulín de l'hospital. No es parla del nadó, no hi ha fotos, ni visites familiars, ni informació de cap mena.

Se suposa que el bebè es diu Hugo, però ningú ho ha confirmat. Fins i tot hi ha hagut familiars directíssims que no han anat a l'hospital a conèixer el nen. Ni Julia ni Andrea, les dues germanes grans d'Hugo, hi han anat.

Tampoc hi han anat els germans de Jesulín. Ni la seva mare, Carmen Bazán. La que sí que hi ha anat és Beatriz Trapote, la cunyada.

La premsa s'està començant a inquietar, i cada minut que passa, aquesta inquietud s'està convertint en indignació. No obstant això, hi ha qui s'ho pren amb una mica més d'humor, tot i que els toca fer un paperot digne de Lina Morgan.

Víctor Janeiro explica per què no ha anat a l'hospital

Cada matí, Víctor Janeiro surt de casa seva per acompanyar els fills a l'escola. Allà, la premsa l'espera per a preguntar-li si hi ha novetats respecte a Hugo.

Víctor, aparentment tranquil, normalitza una situació que no ho és gaire, de normal. Segons ell, no ha pogut veure el seu nou nebot perquè «amb tants nens no es pot, és que no es pot».

És pare de tres fills, i va tan atrafegat cuidant-los que no ha tingut ni un minut lliure per anar a l'hospital. Tampoc ha pogut (o volgut) donar cap detall sobre el nom del nen. Mentre preparava el cotxe perquè el seu fill s'instal·lés a la cadireta, ha dit: «Ni idea, jo és que de noms no hi entenc».

Com si calgués entendre alguna cosa per confirmar com es diu un nebot...

Imatge de Beatriz Trapote.
Víctor Janeiro ha desmentit un rumor sobre la seva dona | Europa Press

Víctor es pren amb humor el que Jesús i María José demanen a la família: que ningú digui res. L'únic inconvenient és que la premsa segueix els parents que són més accessible.

Mentre que ells dos estan protegits per la intimitat i la privadesa de les quatre parets de l'hospital, la família ha de donar llargues als periodistes, fins i tot a risc de quedar malament.

Víctor Janeiro desmenteix els rumors sobre la seva dona

Víctor Janeiro, però, ha desmentit que Beatriz Trapote estigui enfadada amb els seus cunyats. Aquesta informació es va donar a 'Sálvame', on van assegurar que no perdonava que, després de més d'un any del naixement de Brenda, la seva neboda Julia (filla de Jesús i de María José) encara no l'hagi anat a veure.

Víctor treu importància a l'assumpte amb un lacònic «Com ha d'estar molesta, xec! I ha afegit que a ell el que el molesta és «com va el país amb aquests polítics».

Així doncs, després d'aquestes frases buides i imposades per una exclusiva que quantifiquen en uns 50.000 euros com a mínim, Víctor Janeiro pujava al cotxe i se n'anava. Un altre moment surrealista que altres membres de la família, com Humberto, el germà gran de Jesús, o Carmen Bazán, la matriarca del clan, prefereixen evitar.