Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco rep el missatge de Rociíto que tant esperava

David Flores Carrasco està desitjant retrobar-se amb la seva mare

David Flores Carrasco és famós des del dia del seu naixement, però els seus pares van aconseguir mantenir-lo al marge dels mitjans de comunicació. El problema és que Rociíto va decidir separar-se d'Antonio David Flores i en aquell moment va començar una guerra que encara no s'ha acabat. La filla de Rocío Jurado es va proposar explicar la veritat després de 20 anys en silenci i aquest atreviment ha perjudicat molts familiars.

David Flores Carrasco, segons María Patiño, és la gran víctima de tot el que ha passat, però ell no pot fer res per evitar-ho. Està molt present als mitjans de comunicació, malgrat que és cert que tots els periodistes el tracten amb un gran respecte. S'ha guanyat el favor del públic i dels professionals de la informació, perquè és un noi noble i educat.

Primer pla de Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco continua adorant a Rociíto | Telecinco

David Flores acaba de rebre un missatge de la seva mare, però ho ha fet a través de la petita pantalla. La col·laboradora Paloma García-Pelayo, que coneix perfectament Rociíto, ha revelat com es troba. Carrasco està a punt d'estrenar un segon documental titulat En el nombre de Rocío i l'expectació cada cop és més gran.

David Flores ha respirat tranquil en descobrir que la reina del feminisme està millor que mai, és el missatge que volia rebre. Tot i que no té relació amb la seva mare, no vol que li passi res dolent i li desitja el millor. El jove està desitjant que es produeixi el retrobament definitiu, malgrat que caldrà esperar un temps fins que arribi aquest moment.

«Rocío està forta i amb una altra perspectiva de la seva pròpia vida. Crec que és el moment i forma part de la seva reparació, ella vol fer justícia per tot el que s'ha dit». Aquestes paraules han alleujat el jove David, que ha estat molt preocupat pel benestar de la seva mare.

David Flores Carrasco se sorprèn: «Per primera vegada»

David Flores ha aconseguit una gran popularitat en els últims temps i la premsa pensa que Rociíto és responsable d'aquest succés. Abans que estrenés el seu primer documental, Contar la verdad para seguir viva, ningú parlava del jove a la televisió. La periodista Paloma García-Pelayo li ha donat una bona notícia en confirmar-li que la mare està millor que mai.

David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco ha guanyat molt de pes als mitjans | GTRES

«Coneixerem per primera vegada el que ella ha descobert i el que ha viscut», explica Paloma parlant del nou programa de Carrasco. La filla de la cantant ha trobat un document que demostra que la família de Rocío Jurado, el clan Mohedano, no és de fiar. Estem a punt de descobrir per què va separar-se i per què no està disposada a perdonar.

David continua al costat del seu pare i tot fa pensar que no se separarà mai d'ell perquè mai no han tingut cap problema. Antonio David Flores, malgrat tot el que s'ha explicat sobre ell, l'únic que ha fet ha estat tenir cura dels fills. L'antic col·laborador de Sálvame portarà els tribunals a tothom que asseguri el contrari perquè no admet més mentides.

David Flores Carrasco torna a veure Rociíto

David Flores tindrà l'oportunitat de retrobar-se amb Rocío, però ho farà a través de la petita pantalla. El nou documental que emetrà Telecinco li farà menys mal, ja que no atacarà el pare. Pretenen demostrar que els germans de Rocío Jurado, oncles de Rociíto, han tingut un comportament més que retret.

El net de Rocío Jurado sempre ha estat al marge de tot i ho seguirà estant perquè no té intenció de participar en res. Tanmateix, una altra vegada ha pres posició pel bàndol oposat a la seva mare: ell dona suport als Mohedano. És una prova les fotografies que van sortir publicades a l'últim homenatge que li van fer a l'artista.