Fotomuntatge d'Andrea Janeiro, Jesulín i María José Campanario

Andrea Janeiro confirma que els rumors de divorci a casa eren certs

A la filla de Jesulín de Ubrique no la sorprenen aquestes especulacions

Fa poc, Andrea Janeiro va rebre la notícia que el seu tercer germanet, Hugo, ja havia nascut. Tot i que la filla de  Belén Esteban encara no ha pogut anar a l'hospital a veure'l, té moltes ganes de conèixe'l.

Segons Paloma García-Pelayo ha parlat del naixement del fill de Jesulín i María José Campanario. Ha comentat a 'El programa de Ana Rosaque «els germans estan molt contents, inclosa Andrea, que està com boja».

Andrea Janeiro, que ha tingut una relació paternofilial problemàtica, s'ha reconciliat amb el seu pare, Jesulín de Ubrique. Després de tots aquests anys complicats, la jove està més unida que mai al torero, sobretot després del naixement d'Hugo.

Sens dubte, és un fet que tot el clan Janeiro està pletòric de felicitat per l'arribada d'aquest nou membre a la família. Però aquests últims dies ha sortit a la llum un secret que ha deixat tothom sorprès.

Tot i això, a Andrea Janeiro no l'ha agafat per sorpresa, perquè ja fa anys que estava assabentada d'aquesta notícia.

Andrea Janeiro mira a cámara
Andrea està en xoc després que hagi sortit a la llum que era un secret de domini públic | GTRES

 

Andrea Janeiro veu que el secret més ben guardat ha sortit a la llum

El 10 de juny, 'Sálvame' va deixar els espectadors atònits quan es va revelar una dada summament important en relació amb el pare d'Andrea Janeiro i María José Campanario.

Tot i que el matrimoni està acostumat a ser al punt de mira, aquesta vegada no té res a veure amb el naixement del seu tercer fill en comú, Hugo. I és que una col·laboradora va treure a la llum que fa anys van estar a punt de prendre una decisió dràstica.

Moments abans d'esbrinar la veritat, al plató es va comentar que la parella havia contractat dos guàrdies de seguretat amb l'objectiu de tenir intimitat a l'hospital.

Notablement sorpresa, Terelu Campos va intentar defensar aquest comportament reservat de la parella davant dels mitjans de comunicació. La presentadora d'aquest programa va al·ludir que, possiblement, es deu a les constants acusacions que reben sobre una suposada separació.

Arran d'això, María Patiño no dubtava dir en veu alta que ella en va ser una de les responsables. «Jo vaig dir al seu dia, i torno a dir, que María José Campanario va anar a un advocat per a sol·licitar el divorci».

La periodista assegura que el 2009 la parella «travessava una crisi molt profunda». Fins i tot afirma que sap on va anar per a tramitar els papers de divorci. Unes dades que, segurament, Andrea Janeiro també té.

Tot i mantenir la informació que transmet, la col·laboradora s'alegra del naixement del petit Hugo i no vol fer cap mal a la família. A més, assegura que s'alegra que el sotrac que van travessar no els hagi separat.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario
Jesulín de Ubrique i María José Campanario van estar a punt de divorciar-se | GTRES

 

Andrea Janeiro sabia que els rumors eren certs

Andrea Janeiro era conscient d'aquesta notícia. De fet, a través de Belén Esteban també va arribar el rumor que el torero i l'odontòloga s'estaven separant.

Per això no seria estrany que la jove hagués comentat a la seva mare en privat els problemes que tenia el matrimoni.

Sigui com digui, Jesulín i María José van superar la presumpta crisi i van tirar endavant la relació. Sens dubte, el temps ha fet callar, novament, els rumors que feien referència a una possible separació.

Actualment, estan radiants de felicitat pel naixement del seu tercer fill en comú. Una notícia que va arribar inesperadament, però que, com ells mateixos han confessat, «és una benedicció».

D'altra banda, Andrea Janeiro està contenta que el matrimoni vagi vent en popa, sobretot ara que ha nascut el seu germanet. En aquests moments de felicitat, l'últim que necessita és un disgust.